МЕБЕЛИ SDM – магазини с отлично качество и оригиналния шкаф на Луи XV

24.08.2018 / 15:08 0

 

МЕБЕЛИ SDM предлагат отлично качество и безупречен подбор на артикули в своите магазини в София и Варна.

МЕБЕЛИ SDM предлагат стойностни стоки - антикварни, ретро и старинни за дома и офиса, които могат да преобразят всяко пространство, така че да ви стане като втора кожа.

Всички м е б е л и са произведени през 60-те и 70-те години на миналия век от масивни и екзотични дървета, като лично собственикът на магазина е избирал моделите от пет държави - Германия, Франция, Белгия, Италия и Холандия.

 

Само тук ще намерите оригиналния шкаф на Луи XV и изключителни автентични ростикални мебели, а всеки от тях може да стане ваш на най-ниските цени на мебелния пазар.

 

Мебелите, които са избрани за клиентите, са правени търпеливо и качествено от майстори, а не бързо в заводи.

В МЕБЕЛИ SDM се ръководят от вашето желание, вкус и изисквания за наистина класно обзавеждане, като вярват, че то ще предаде специален дух на мястото ви и ще ви накара да се чувствате щастливи и спокойни.

 

Затова е и специалната услуга, която се предлага тук: ако клиентът си избере шкаф, му се представя и цялостно обзавеждане в същия стил, защото силата на фирмата е в хармонията, която постига с вас.

 

Бъдете сигурни, че можете спокойно да разгледате и изберете вашето обзавеждане, така както си го представяте или според планирания ви бюджет.

В МЕБЕЛИ SDM са на разположение и винаги готови да откликнат. Фирмата разполага и с най-големия шоурум в България с обща площ 1800 кв.м. , който се намира в гр. София.

 

Всеки, който чете това представяне, трябва да знае, че се извършват доставки в цяла България!

--

За контакти:

Адреси:

гр.София , ул.Кирил Благоев 12 – (сградата на Арома Козметикс)

гр. Варна, ул. „Тодор Влайков” 2

Тел. за контакти: 0896763612, 0877870992

Eлектронен адрес: mebelisdm.com

Фейсбук страница: www.facebook.com/mebelisdm/

 

* публикацияПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама