МВР: Някой знае ли кои са полицаите на тези кадри?

07.07.2015 / 11:23 6

Министерството на вътрешните работи е започнало дисциплинарна проверка по случая с полицейското насилие, упражнено върху момче и момиче, спрени за проверка на документите в центъра на София.

Видеоклип с бруталните сцени беше изпратен до предаването „Господари на ефира".От МВР са започнали проверка, която да разкрие самоличността на петимата униформени, които били и обиждали младата двойка. 

В клипа се вижда как младежите водят кратък разговор със служителите на МВР. Внезапно един от тях удря шамар на момчето. Секунди по-късно няколко униформени се нахвърлят и върху момичето. Тя пада на земята и единият я рита. После я блъскат в задната част на паркирана кола и я тръшват на земята. Закопчават я с белезници и със сила я вкарват в служебния си автомобил, пише "Труд".

През това време младежът умолява полицаите да не бият приятелката му, но получава още един удар от двамата пазители на реда, които го държат. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
dodo74 (преди 8 години)
Рейтинг: 116 | Одобрение: 21
Йеее , двамата униформени са много здрави . Успяха да удържат една жена :woot:
7
2
zakluch (преди 8 години)
Рейтинг: 31191 | Одобрение: 5611
Егати гаврата! Търсят ги, за да ги накажат - командироват въ вВарна - на морето ? Хаххах пародия ... НЯМАМЕ МЯСТО В БЪЛГАРИЯ, това е истината ;( 
Повече за мен тук Ключодържатели
25
0
морския (преди 8 години)
Рейтинг: 5196 | Одобрение: 2821
Е, ще ги пратят във Варна, че и с повишение!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама