МВнР: Избягвайте пътуване до Иран

29.02.2020 / 10:19 0

Да се избягва пътуване до Иран – това съветват от Министерството на външните работи у нас заради случаите на коронавирус там.

„В случай на неотложна необходимост от пътуване, препоръчваме на българските граждани да се регистрират в посолството ни в Техеран, за да имаме контакт с тях“, посъветва началникът на „Управление на кризи” в МВнР Бойко Христов.

„Следва да се информират за затварянето на граници със съседни държави и да отчитат тази опасност, че могат да не успеят да се върнат предвид нарушаването на транспортните връзки”, каза още той, пише tribune.bg.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама