Магазинът с най-здравословна храна във Варна отвори врати. Елате в "Хранителница" и опитайте от огромния асортимент

21.02.2018 / 12:53 0

На 10.02.2018 г. във Варна отвори врати магазин, профилиран в здравословното и пълноценно хранене – „ХРАНИТЕЛНИЦА“. Намира се до обръщача на автобусите на сп. "Почивка", на ул. "Василаки Пападопулу" No 50.

Тук ще намерите продукти, с които да приготвите вкусни домашни ястия, включително голямо разнообразие от биохрани и напитки. Внимание заслужават специалната селекция датски и италиански сирена, оригиналният качествен зехтин от Халкидики, дивечовите колбаси,маслините - внос от Гърция, млечните продукти на подбрани мандри със страхотни бели и жълти сирена и най-вкусното домашно кисело и прясно мляко.

 

Магазинът е представител за Варна на уникално вкусните мезета на бутиковия производител на колбаси „ЖИКА” с. Воден,предлагат се също подбрани класически руски продукти като сельодка, икра и много други. Подбрана е отлична гама от насипни семена, ядки и сушени плодове, разполагаме и с керамична мелница за мелене на брашно от лимец, ръж, елда и т.н. При нас може да се насладите и на неповторимото турско кафе от машина на „Мехмет Ефенди”.

 

На 14.02.2018 г. ще бъде монтирана и инсталацията за наливна крафт бира „ГЛАРУС” чийто вкус е добре познат на варненци, с което се надяваме да зарадваме и ценителите на добрата бира.

 

Слоганът на магазин „ХРАНИТЕЛНИЦА” е „Домашният вкус”, което само по себе си говори за продуктите, предлагани в него.

ЗАПОВЯДАЙТЕ, ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

 

 

* реклама

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама