Маги Халваджиян разтърси мрежата с този пост! Показа видео на жени, които...

27.06.2018 / 22:15 15

Продуцентът Магърдич Халваджиян изригна с гневен пост във Фейсбук. Шефът на "Като две капки вода" е бесен заради факта, че пиещите хора имали право на свободен избор, а пушещите не. 

Халваджиян е показал и скандално видео на скандално почерпени жени, видя jenata.blitz.bg.. Вижте какво написа той:"Разбирам много добре защо се ядосва жена ми! Отнемат ти правото на свободен избор под предтекст,че се грижат за теб! И са способни на всичко! Дори да лъжат и да създават фалшиви новини! Явно вярват,че целта оправдава средствата! Както всички добре знаем пътя към ада е постлан с добри намерения! Произвеждат цигари, но забраняват пушенето! Продават цигари, но забраняват рекламирането! Все повече разрешават марихуаната, но все повече забраняват цигарите! Чиста проба лицемерие и демагогия! След като " България без дим" произведе и разпространи Фалшивата новина, че Депутат е запалил билборд с реклама на цигари ми СВЕТНА! Вече няма правила! Можем да правим всичко в името на целите си! И Хитлер и Сталин, а и всеки един съвременен диктатор прави точно това! Под предтекст, че работи за доброто на всички и за светлото бъдеще отнема първо правото на свободен избор, после цялата свобода а накрая те ликвидира, ако не си съгласен с него! Защо по дяволите не създадат " България без алкохол"? Ще се изумите каква е статистиката! Под влияние на алкохола хората правят безумни неща( виж видеото ). Да не говорим за алкохолизма и цирозата! Защо пиещите имат право на свободен избор а пушещите не? Двоен аршин? Лицемерие? Интереси? Отговора който са измислили е прост: Пушачите тровят околните, а пияниците убиват само себе си! И двете неща не са верни! Щетите , които нанася алкохола на човечеството са Невъобразими! Трудно се побират в каквато и да е статистика! Виждате последствията всеки ден около вас! Не казвам, че пушенето е полезно! Казвам само,че тоталните забрани прецакват нещата Тотално! Сухия закон В САЩ роди мафията! Какво ли ще роди тоталната забрана и реклама на цигари? Когато прецакваш нечия свобода трябва да си готов за последствията! FREEDOM!!!".

 

 

ВИДЕО ТУК"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
ined (преди 1 годинa)
Рейтинг: 9 | Одобрение: -1
Халвата има даже цели три варианта да се надруса с никотин и без да трови въздуха на околните: 1.  - да си втечни цигарите и да си ги порка колкото си иска. 2.  - да ги дъвче като не му дават да ги пуши. 3.  - може да ги смели и да си ги изшмърка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама