Махат клипа за председателството ни - поощрявал тормоза?

12.01.2018 / 17:00 9

"Противно на това, което се твърди в официалния клип на Съвета на ЕС, чието председателство този месец пое България: "Не" никога не значи "да". Основно правило за съгласие и уважение към жените". Това написа относно клипа за българското председателство на ЕС в официалния си профил в Twitter френския евродепутат Карима Дели, която е председател на Комисията по транспорт и туризъм в Европейския парламент.

Дели коментира вече доста популярния клип "България - Няма как да не се влюбиш в нея от пръв поглед" и всъщност директно поиска този клип да бъде свален. Реално в клипа, който е заснет от режисьора Божидар Велинов и в който главните роли се изпълняват от актьорите Лорина Камбурова и Бойко Кръстанов.

В самия клип се прави художествена алюзия с много популярната мимика в България - кимването с глава всъщност значи "не", за разлика от кажи-речи навсякъде в чужбина, където означава "да". Не е ясно дали Дели знае за тази българска национална особеност. Иначе  Божидар Велинов разкри повече подробности около направата на клипа. "Беше предложение от приятел, който реши, че аз съм човекът за тази задача... искаше ми се да не го разочаровам", каза той. 


© Actualno.com

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
2
kris (преди 1 седмица)
Рейтинг: 114288 | Одобрение: 42778
Карима, стига сме си говорили за клипа.......Дай да говорим за кучки......Та как си Карима......!?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
0
? (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Хайде, започна се. Ама те съвсем са изперкали  от Европата.Боже, пази ни  че и ние много настъпваме на там. Тъй и тъй са ни дошли на крака, да го гледат колективно и да си кажат тежката дума. То в тази Европа не можеш да се усмихнеш и на малко дете, жална ти майка, ще ти стъжнят живота, че имаш сексуални мераци.Къде се навряхме.
1
0
Българка (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Защо винаги трябва да се съобразяваме с тъпото и безмозъчно мислене на някой. Тая Дели ако и да е от Европейския Парламент показва истинската си  тесногръда същност. Изгледах клипа , двама красиви млади българи , които показаха красотата на България. Какво сексапилно тази патка видя не разбирам. И защо трябва да се махне клипа ?- тъпата глупачка  да се изправи и пред всички да обясни.
1
0
Веско (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Че, не беше лошо клипчето. Малко напудрено, ама нали е рекламно все пак. Аз очаквах да показват как се коли прасе на Коледа или чаршафа на булката, ама пак не беше зле.
5
0
АБЕ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И какво ,всеки чиновник от ЕС може да ни прави луди и щастливи ,за това ли се натискахме да влизаме в тоя съюз..сега се натискаме за Еврозоната ..да ни нареждат и чуждите банкери..
10
0
!!!!!!!! (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Нечистоплътната арабкиня да не се меси в нашите български работи.
11
0
Yann (преди 1 седмица)
Рейтинг: 7252 | Одобрение: 3187
Е, това вече е върха на простотията в ЕС! От едно не, че значело да, каква връзка направи тая дрисла! Ами на тая кореняк французойка от арабски произход искам да кажа следното: клипа акцентира на разменените жестове с глава за да и не в България, спрямо западна Европа, а всичко останало е плод на твоето мръсно подсъзнание!
Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.
11
0
Бай Уй (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тая Карима Дели май от дълго време е на сухо
14
0
зъл (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Айдееее....Почва се с толерастията вече...Болест
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама