Мъките на варненци нямат край: "Превърнаха Цветния квартал в едно гето"

22.04.2019 / 15:41 10

Снимка: Емил Богданов

Възмущението от нововъведенията в Цветния квартал във Варна не спира. След бурните реакции на шофьорите, сега майките посочиха сериозни пропуски в инфраструктурата, които ги правят заложници.

"Честно, няма такава отцепка на Цветния квартал. Майка с количка е невъзможно да излезе от квартала. Подстъпите за колички в подлезите са неизползваеми, защото не са съобразени с габаритите на количките и разстоянията между гумите. Абсурд, след абсурд в най-жизнения град. Нямам думи! Превърнаха Цветния квартал в едно гето...Тук само се строи, без никаква визия и идея. Няма улици, няма места за паркиране, няма тротоари, не стигат съдовете за смет, за зелени площи, градинки и детски площадки въобще не можем да говорим.....", коментират хората."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
29
10
Mercenary (преди 1 годинa)
Рейтинг: 44807 | Одобрение: 10147
Цветния квартал бе населен с читави хора по времето когато се родих и израснах там, но през последните 30-на години наистина стана гето. Напълни се със селяндури, заменили нивите за апартаментче в гъсто построените кооперации. Там разстоянието между две постройки не стига да се разминат две детски колички, вие за подлезите ревете ...
22
4
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33088 | Одобрение: 4538
Странно, в Цветния уж нямаше мангали.8-)
12
6
Loshiq (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5662 | Одобрение: 1337
Има детски колички с три колела!!! Питам, защо архитекта не се е съобразил с междуосието на количката и защо не е предвидил платформа за  третото колело? Очаквало се и колички с пет колела, тогава ко прайм? Питам за една приятелка.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама