Максим Бехар: Правителството няма да падне по две причини

23.06.2023 / 17:21 1

Редактор: Александър Дечев

Кадър: "Нова телевизия"

ПР експертът Максим Бехар направи коментар относно стабилността на правителството към момента и последните искри между двете управляващи партии.

"Учудващ е фактът, че няма коалиционно споразумение между управляващите формации. Това трябваше да се случи още преди да се създаде правителство. Трябваше хората да седнат, да се разберат и да подпишат съответния документ. Надявам се да имат консултанти, защото прословутата германска коалиция има 100 и няколко страници споразумение, което е доста добър учебник по политика. От друга страна съм сигурен, че това правителство няма да падне. Защото има два много важни фактора. Първо, ако то падне, президентът се връща на бял кон, а виждаме през последната седмица какви стрели и какви нервни и агресивни реплики си разменят хората, които са във властта, и президента. Това означава цялата власт да се върне при президента, а това няма да се хареса на много хора. И втората причина е, че ако това правителство падне, след месеци ще има нови избори и резултатите ще бъдат плюс минус едни и същи. Не вярвам някой да го иска това нещо, няма нов политически играч в момента, няма кой да изпъкне така, че да събере гласовете на всички, които са недоволни от случващото се", каза той в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия".

"Моето учудване е, че сред тези седем точки, които Кирил Петков предлага, нямаше нито една запетайка за икономика и за бизнес. Струва ми се, че трябва да има още три точки, да станат десет. Трите допълнителни точки да са за бизнеса. И още едно учудване - продължават да си говорят чрез медиите. Ами да седнат и да се разберат и тогава да излязат с обща позиция, а не да си говорят по пресконференции и то с едни разтревожени гласове, все едно ни чака нещастие", смята Бехар.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
cron1 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 79588 | Одобрение: -8717
В момента НС прилича на детска градина - На си ти куклите, дай си ми парцалките...:devil:
Марио Кроненберг

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама