Манолова не се предава: Българите са роби на "Топлофикация"! Всеки мъкне парно, закачено за крака си

07.12.2017 / 08:50 1

Кадър Нова тв

Българите са роби на "Топлофикация", които ходят с едно парно, закачено за крака. Искаме да направим този товар по-поносим за гражданите. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия националният омбудсман Мая Манолова. Вчера се разбра, че има институция - Върховния административен съд, която е готова да осъди "Топлофикация-София" заради таксата "юрисконсулт".

Това дело трябваше да бъде спечелено от мен, защото е в интерес на гражданите. "Топлофикация" трябва да бъде дисциплинирана и да дава отчет как харчи парите на столичани. "Топлофикация" и нейното ръководство дължат уважение на всеки един столичанин, защото те са изпълнители, собственици са гражданите. А в момента изпълнителите са се превърнали в тартори, заяви Манолова, цитирана от Пик.

По думите и с паралелния износ на лекарства се убива надеждата на много тежко болни. Тези пациенти се оставят без шанс за живот. Да вземеш надеждата на болния и да го обърнеш в числа от бюджета – това е жестоко и нечовешко. Аз ще се боря докрай срещу това безчовечно отношени, подчерта омбудсманът.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
партизанин (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ами да,трябва да направим робството" по - поносимо"..Нещата с "този товар" отдавна са уредени с пакета документи,подписани при влизането в ЕС,и безусловното спазване на Директивите му..Защо се разсейва Майчето?И не са се превърнали в "тартори",а в "Държава в държавата".Трябваше да се  помисли за това уродливо образувание,когато си седяха с Р. Овч. рамо до рамо.А не сега "К'во стана ,бе Беловски".Съдът  ще се намеси,разбира се,не го ли направи,Толофикация ще отказва сведения и на други институции.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама