Марешки: Аптечният бизнес ми тежи, а петролният ми е много приятен

13.09.2017 / 17:53 7

Хората ще си кажат, че ревнувам, защото не са ме взели във властта. Аз винаги съм бил в опозиция на всяко едно управление. Това заяви Веселин Марешки в ефира на bTV, пише Блиц.

"Бяхме готови да ни дадат шанс да си покажем качествата, но не ни го дадоха. Не сме обидени, но четем какво казва самият виден гарбаджия за управлението на ГЕРБ и т.н", добави той. "Когато човек няма присъда, той е невинен, но от друга страна в парламентта има хора, обвинени в ограбване на енергетика, икономика и т.н. за десетки милиони. Те са в парламента и се гордеят с тях. Цветанов бе вицепремиер, министър и имаше присъда. Той си бе в парламента и бе шеф на парламентарната група", каза Марешки.

"За да ви покажа, че не съм женен за този пост, съм готов да го напусна. Поставих им условие и казах - нека двете управляващи партии да изпълнт по едно тяхно обещание. Ако се съберат днес и го изпълнят - едните да дадат 300 лева пенсии, а другите - да направят държавна фирма с картелите на горивата, се махам", добави депутатът.

Запитан дали си продава петролния бизнес, той каза: "Има много фалшиви новини по наш адрес. Нито един бизнес не ми пречи, по-скоро аптечният бизнес ми тежи, защото става много голям, петролният ми е много приятен, дори мисля да го разширявам. Иначе нямам намерение да продавам и аптечния бизнес, работи си много добре".

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
НИКИ (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 В БОКОВА ВИЖДАМ НЕ КОМУНИСТ, А ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ В  АВТОРИТЕТНА СВЕТОВНА ОРГАНИЗАЦИЯ ВЪВ КОЯТО ТЯ РАБОТИ И В ПОЛЗА НА СТРАНАТА НИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО ДРУГИ БИВШИ КОМУНИСТИ И СЕГА ВЪРЛИ КАПИТАЛИСТИ ЗА  СМЕТКА НА ВСИЧКИ НАС И ПРОДАЛИ РОД И РОДИНА НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ЗА НЯКОЯ ЗЕЛЕНА ПАРА И ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО ИЛИ ГЛАВАТА. 
1
3
Mercenary (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Най-големите национални предатели са комунетата и русифилистиците. Никаква милост или прошка за тях.
1
1
ники, ники (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
а, за бокови какво ще кажеш ,пак  ли са твоят идеал за ЧОВЕК-комунист?
3
1
НИКИ (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 ПИТАШ ЗА НАЦИОНАЛНАТА ПРЕДАТЕЛКА СТАЛИНКА ЛИ.  АГЕНТ НА САЩ И МЕЖДУНАРОДНИЯ ВАЛУТЕН ФОНД, ВИНОВНА НАРАВНО С ИВАН КОСТОВ ЗА СЪСИПВАНЕТО И УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ   СЪС ЗАДЪЛЖАВАНЕТО НА ТОГАВАШНОТО УПРАВЛЕНИЕ ДА РАЗПРОДАВА ВСИЧКО И НА ВСЯКА ЦЕНА НА БЕЗЦЕНИЦА. СТАЛИНКА Е НЕ ПО- МАЛКО ВИНОВНА ОТ КУНЕВА ЗА СЪСИПВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ.  БОКОВА Е ИЗПЪЛНЯВАЛА  С ДОСТОЙНСТВО И ГРИЖА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ И ЗАЩИТАТА ИМ В ЮНЕСКО. ВЪПРЕКИ ОПИТИТЕ ЗА ЗЛЕПОСТАВЯНЕТО И ОТ НАШИ ПОЛИТИЧЕСКИ БОЯДЖИИ И ПРЕДАТЕЛИ.  ТОВА Е ОТГОВОРА НА ВЪПРОСА КОЙТО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ЩЕ СЕ ХАРЕСА НА РАЗНИТЕ МУ ПОЛИТИЧЕСКИ БОЯДЖИИ И ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ. 
1
1
ники, ники (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Как е бокова, как е Сталинка?
1
0
съвет (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
бай хуй! налапа се достатъчни иди си леж за кеф!!
7
1
НИКИ (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ПОРЕДНИЯ ПОЛИТИК КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА ТРУПА ДИВИДЕНТИ  ЗА СМЕТКА НА НЕЩАСТНИЯ И ИЗТОРМОЗЕН БЪЛГАРИН , ОПИТВАЙКИ СЕ ДА СЕ ПРЕДСТАВИ ЗА ПОРЕДНИЯ МИСИЯ С ВИД НА МУТРА. 
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама