Марешки: Да помолим САЩ да ни прати 1 милион туристи. Все пак инвестирахме милиарди в икономиката им

04.05.2020 / 08:24 5

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Депутатът от Воля Веселин Марешки разкри, че се учудва от призивите на хора, които са били против Русия, сега да искат да падат визите за туристите от тази държава. Той също така призова да се помоли американският президент да прати 1 милион американски туристи у нас.

"Някои от мерките можеха да не бъдат предприемани - ходенето в парковете и градините по определени маршрути. Заради няколко неспазващи правилата българи ни наказаха всички. Новите мерки са едно добро начало. Ние пледирахме за икономически щаб, освен медицинския. Ние в България и да сме добре, това ако не утихне, ние сме на един пътник разстояние от един нов пламък. Тежко ще е за бизнеса, ако туристическия бранш претърпи много слаб сезон. Странно ми прозвучаха всички тези, които викаха до вчера срещу Русия, сега казват, дай да махнем визите им. Всеки път като дойде проблем се моблим Русия да ни спасява", каза той в сутрешния блок на БТВ.

"Българите няма да могат да спасят туристическия сезон, защото те си използваха вече платените и неплатените отпуски, а и тези абсурдни ваучери от по сто лева... по-скоро ще стане търговия с ваучери. Ние виждаме спасението на българския туристически бранш, в една американска туристическа инвазия в България. След като американския президент благодари на българския народ, че ние сме инвестирали няколко милиарда в американската икономика, сега да им се помолим с едни 500 милиона долара да изпратят 1 милион американски туристи, което ще възроди България. Считам, че когато си взел няколко милиарда от една малка и бедна държава, е справедливо да върнеш жеста по някакъв начин. Щом се молим руснаците да дойдат, нека да се помолим и на американците", каза Марешки, явно визирайки сделката за военните самолети с Щатите.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
чака-рака (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5178 | Одобрение: 1373
руснаците таз година няма да излязат от русия..нашите хотелиери гладници не са наясно още че сезон тая година няма да има 
3
3
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
Нищо няма да стане Голям праз....Ша си гаварят по русски....
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
0
Голям праз (преди 1 годинa)
Рейтинг: 12113 | Одобрение: 2853
Интересно ще бъде големи групи руснаци и американци да се засекат по нашите курорти!
4
3
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
Първо трябва да обяснят на американците къде е България.....После, да се пазят да не ги оберат.....и накрая, какво е това олинклузив.....! Я акцентирай на руснаците, че знаят в какви лайна отиват....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
1
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43430 | Одобрение: 6575
Аптекарският мишок съвсем загуби връзка с реалността.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама