Марешки бе регистриран за изборите, но под условие

01.03.2023 / 11:14 4

Снимка: Булфото

Веселин Марешки бе регистриран от Районна избирателна комисия във Варна като независим кандидат за народен представител в изборите насрочени на 2 април 2023 г.

Регистрацията е под условие на неприключила проверка на списъка с подкрепящи го избиратели, уточняват в решението си с вчерашна дата от РИК - Варна, пише "Морето".

В решението се посочва, че до крайният срок за регистрация независими кандидати за народни представители в изборите насрочени на 2 април 2023 г., в РИК - Варна не е постъпил Протокол от ТЗ на ГД“ГРАО“, установяващ резултата от извършена проверка с отбелязване на коректен брой избиратели, подкрепящи подписка в подкрепа на Веселин Найденов Марешки.

Инициативен комитет от 7 членове издигна лидера на партия "Воля" Веселин Марешки за независим кандидат за народен представител.

Веселин Марешки беше депутат в 44-ото Народно събрание и заместник-председател на парламента. В изборите на 14 ноември 2021 г. варненският бизнесмен бе кандидат за президент. Заедно с кандидатът за вицепрезидент Полина Цанкова-Христова събраха 1208 гласа, или 0,76% от гласовете на българите.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Чико (преди 1 годинa)
Рейтинг: 505 | Одобрение: -40
Във Варна е най-големия боклук от към желаещи.
Напред науката е слънце!
2
5
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 123989 | Одобрение: 4139
Много затворници са в избирателните списъци от Пеевски през Балачев, че до Марешки. И са нагли да се вписват за депутати . Хора, къде живеем ?
Всеки да си получи заслуженото !
3
4
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 145632 | Одобрение: 22997
пак казвам тоя трябва да е в затвора не в избирателните списаци.
4
0
Серж (преди 1 годинa)
Рейтинг: 150678 | Одобрение: 29268
Ко за безумие е това? Има си Изборен закон и там е разписано, какви условия трябва да са изпълнени за да бъде регистриран кандидатът! Тук имаме НЕИЗПЪЛНЕНО ЗАКОНОВО ИЗИСКВАНЕ и комисията си позволява волни съчинения - "регистрация под условие"?!?!?...Тази държава трябва да изчезне!!!БолестГняв

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама