Марешки с ексклузивно първо интервю: Мотивите ни са ясни, искаме повишаване стандарта на живот, а те говорят само за...

14.03.2019 / 16:31 2

"Мотивите са ясни, решението е тежко и не е еднозначно, дебатите на партията продължават. Основното е, че докато обществото се тресе от социална несправедливост, ниски доходи, безработица, липса на добро здравеопазване, образование, липса на сигурност, нас от сутрин вечер ни заливат с дребнотемието кой от върховните лидери на полтическите измамници на малката група ще води тяхната листа. Ние с този наш ход искаме да върнем важните въпроси за българите и вдигането на стандарт на живот", каза в интервю за Плюс-Минус Веселин Марешки.


"За нас важното не е кворума, а дали след като има кворум се взимат важни решения, които да вдигнат българския стандарт на живот. Това не е решение взето днес. Имаме и конкретни искания - ревизия на грабителската сделка за самолетите, ревизия на някои приватизационни и концесионни договори. Това са важните неща в обществото. В партията са две мнения- едното е, че се тласка държавата в хаос и безвремие, а другото е, че темповте на развитие са бавни. Искаме отчет за двете години и след това бърз екшън план какво може да се направи, за да се усетят положителните неща за българския народ", добави още той.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
3
аптекаря (преди 2 месеца)
Рейтинг: 4164 | Одобрение: 1319
Абсолютен предизборен трик. Сега се сетихме да мислим за хората.Всички проучвания показват, че на тези избори е под 4% граница.
8
4
Морски (преди 2 месеца)
Рейтинг: 18167 | Одобрение: 6112
Правилно се ориентираш Магарешки.Повече пари за хората - повече бензин ще купуват.А защо не помислиш за бензиностанцията си на Сливница - да се отдели едно платно за чакащите,защото задръстват десния завой? И кога ще си махнеш бараката от Кабакум,че ми загрозява изгледа?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама