Мария Игнатова преметна Рачков, докато прави Кики предизвикателството

14.09.2018 / 16:24 3

"Скъпи приятели, нашите водещи също се включиха в Кики предизвикателството.

Мария обаче погоди много смешен номер на Рачков, а заедно с нея са и адреналинките.", пишат от "Господари на ефира". Видео с атракцията е публикувано на сайта на предаването.

Вижте ТУК!

Тъкмо когато Рачков беше във вихъра на танца, тя отпраши с автомобила, а заедно с нея на задната седалка бяха и адреналинките. 

"Мария, върни се, имахме споразумение..", извика Рачков, но изоставен на пътя той продължи да танцува сам с каска на главата. Мария и момичетата също танцуваха, но в колата - без него. 

"Не правете това по нашите пътища", коментира водещият в самото начало. 

Да излезеш от бавно движеща се кола и да се снимаш, докато танцуваш до нея. Танците са на песента "In my feelings" на канадския рапър Дрейк. Във видеоклипа на песента обаче няма такива движения. Смята се, че идеята за предизвикателството идва от американската интернет звезда Шиги.

На 30 юни Шиги публикува видеоклип как танцува на улица в Ню Йорк. Видеото му е гледано от близо 7 милиона човека. В него обаче той не скача от кола в движение.

След него американският футболист Одел Бекъм Джуниър качва клип как слиза от кола и започва да танцува на песента. Така започва публикуване на клип след клип. Актьорът Уил Смит дори се качва на мост в Будапеща, за да потанцува на ритъма на песента.

Видеоклиповете се появиха и у нас. Гимнастичката от бившия ансамбъл по художествена гимнастика Цветелина Найденова също качи такъв. Десетки хора у нас са се снимали как танцуват, докато колата се движи.

„Беше ми много забавно, досега не бях правила нито едно предзвикателство във Facebook, за първи път ми е. По-забавно е да го направиш, отколкото да го гледаш”,  разказа Христина, момиче, участвало в интернет предизвикателството.

Според психотерапевта Веселин Герев тези тенденции се създават от известните личности, чиито последователи им подражават.

„Много известни хора правят това нещо и това кара техните последователи да направят като своя идол. Дори когато им се казва че това е опасно, те напук правят точно обратното”, допълни Веселин Герев.

Освен забавен, танцът може да бъде и опасен.


„В зависимост от мощността на автомобила скоростта е между 7 и 15 км в час. Ако автомобилът е с автомобилна скоростна кутия, след като се напълнят необходимите обороти, скоростната кутия може да превключи на втора предавка, тогава настигането му от човек става абсолютно невъзможно”, каза автомобилният състезател Румен Дунев

Заради честите инциденти последваха редица санкции и мерки срещу предизвикателството в различни държави. Полицията в Индия, Арабския свят, САЩ, Испания, предупредиха, че може танцуващите да бъдат глобени, ако бъдат хванати. У нас, ако ви заловят да правите това, може да останете без книжка за една година и до получите солена глоба.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама