Мария Захарова показа как се прави сок от бреза директно от дървото

19.04.2021 / 15:26 6

Кадър Мария Захарова, ФБ 

"Гласът на Русия" Мария Захарова е известна не само с изявленията си в дипломатическите престрелки с други страни по света, но и с множество постове в социалната мрежа, които показват личния й живот. 

Един от последните й постове показват как си прави сок от бреза, извличайки го директно от дървото:

"Сок от бреза, въргаляне на куче на сеното, огън от миналогодишните листа - пролетно руско забавление. (Изисквания на допълнение No. 4 към Резолюция No 4 1479 са посрещнати)", отлелязва тя.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
3
Звезди (преди 2 години)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
Усмивка  Както ти казах, вече не ежедневно, а ежечасово доказваш, че си правен с обратната страна на хуя. При това - в гъз. На всичко отгоре - седмак. Ухилен Нормално е да не обичаш природата, след като природата така жестоко се е подиграла с тебе. Ухилен  Даже сериозно се замислям дали не си рикошет от маймунска чекия. Баси алтавия изтърсак си!  
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!
4
3
Звезди (преди 2 години)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
С пирон аз пробивам. Дебел колкото сламката. Пробива се на метър височина някъде. Като е забит можеш леко да го размърдаш за да разшириш отвора с 1-2 мм. та да влезе плътно сламката. На дълбочина макс. някъде колкото филтър на цигара. На тънки и млади брези недей..... не само, че нищо няма да пуснат, а просто ще ги нараниш за тоя дето духа. Брези с диаметър 20-25 см. нагоре. :wassat:  Ама опитай, може да сполучиш. С това променливо време е голяма обърквация. Затова най-сигурния начин си остава за разпознаване - когато пъпките на брезата почват да се подуват.  Ако цъфтят листата - няма смисъл, той вече не е хубав, времето е отминало значи. Даже вкус няма. Дупката после я запушвай (ако ще се пробваш). С нещо натурално..... в краен случай, с ножката издялкай едно тънко клонче като чепче и запуши с него. Ухилен  Пробваш ли го веднъж - всяка година ще точиш. П.П. Точи на ден толкова колкото ще изпиеш... 1,2,3 литра. Като престои 24 часа и повече в хладилника не става за нищо, става мътен, и свойствата си губи, и вкуса. 
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!
0
0
stefanhstefan (преди 2 години)
Рейтинг: 3460 | Одобрение: 580
 В такъв случай, съм изтървал тази година. С какво се пробива отвор, и на каква дълбочина? От всяка бреза ли, става?
4
3
Звезди (преди 2 години)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
Ухилен  Не се прави, а се точи.... източва. Всяка година, от поне 15 г. си точа. И тази не пропуснах. При тях може да е по-това време заради климата, предполагам. Аз март месец действам. Някъде 2 седмици макс. е възможно. Препоръчвам го на който не е пил и не си е наливал от брезата. Освен, че е много вкусен, е и страшно полезен. Елементарно е. Аз процедирам със сламка, пластмасова бутилка и тиксо. Но който пробва, да не забрави после да запуши дупката, желателно е. С восък или една смес дето продават за наранени дървета. 
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама