Мария разкрива нови тайни за сватбата на годината

15.01.2015 / 11:52 9

Мария сподели в студиото на "На кафе" по "Нова телевизия", че дъщеричката й Марая ще бъде единствената шаферка на голямото събитие. Малката е много привързана към Християн Гущеров и дори когато Мария и той се скарат, Марая се опитва да ги сдобри, посредством поуки от приказки, пише "Пик". 

Мария призна, че няма категоричен отговор на това защо Християн е изчакал толкова време, за да й предложи брак. Според нея той не е от хората, които обичат да правят прибързани крачки, а и тя вече има един развод зад гърба си.

Едни от най-близките хора на Мария и Хриси са свекър й и неговата съпруга, затова решили именно те да им бъдат кумове. 

Не знам защо наричат нашата сватба "тайната сватба", като аз по-искрена никога не съм била. Обещала съм си много да танцувам. Избрала съм си роклята да ми бъде безкрайно удобна. И роклята на Марая е едно към едно с тази на майка й.

Фолкдивата каза, че се доверила на услугите на сватбен агент, който да й помага за подготовката на голямото събитие.

Гражданският брак бе подписан на рождения ден на булката - 13 януари, а венчавка ще има в събота, на 17 януари. Мария каза, че за нея е много важно един брак да бъде и пред Бог. За мен храм-паметникът "Александър Невски" е най-величественият дом на християните, затова искам да се венчая там. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
iTechnology (преди 9 години)
Рейтинг: 3603 | Одобрение: 1053
Май за 3-ти път се жени.
9
0
Losh (преди 9 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
На базата на проблемите и мизериите в страната ни , слабо ни вълнува на отварачката временната сватба . . .
5
0
cky2k (преди 9 години)
Рейтинг: 1967 | Одобрение: 187
Каква сватба на годината бе кокошки.... годината започна едва преди 15 дни. До 31 декември 2015 колко сватби на годината ще има
Гроздобера ли настъпи, та не си си мил гъза? Чешейки го много пъти пълниш гащички с лайна Не е нужно да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш да си ги завреш в носа? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Свикнах с твоята походка вече мога да прозра що не можеш да извадиш пръстите си от гъзъ. Та нима кога си чоплиш с усърдие в нослето, вадейки сополки гъсти си ги буташ в дупето? Пак настъпи гроздобера и ти пак не си си мил гъза, чешейки го още много пълниш гащите със зърна. Знаеш не е да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш с опитите в гъза? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Не мога защото аз съм много нечистоплътен мъж. Лапни го и здраво го дръж.
2
0
publicphotos (преди 9 години)
Рейтинг: 7 | Одобрение: 2
Някой ще намаже изкуствени джукички :)
Стокова фотография
4
2
zakluch (преди 9 години)
Рейтинг: 31191 | Одобрение: 5611
Това пате колко пъти ще се жени?
Повече за мен тук Ключодържатели

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама