Маркировка за "синя зона" ще се полага по улиците „Одесос“, „Тича“, Хан Крум“ и „Сан Стефано“ във Варна

15.05.2018 / 10:21 0

Продължава маркировката „синя зона“ в централната част на Варна, предаде репортер на Радио „Фокус“- Варна. Ще се полага хоризонтална маркировка по улиците „Одесос“, „Тича“, Хан Крум“, „Сан Стефано“, съобщиха от ОП „Общински паркинги и синя зона“. За времето от 7.00 до 19.30 часа спирането на моторно-превозни средства в района е забранено.

От общинската фирма призовават гражданите да преместят автомобилите си. Натоварен е трафикът, поради продължаващия ремонт на бул. „Васил Левски“. Във връзка с изпълнението на проекта за реконструкция и рехабилитация на канализационна мрежа в селищно образувание „Ален мак“ за движение е затворена главната улица през КК „Ален Мак“, в участъка от хотел „Детелина“ до отбивката за ВСУ – кръстовище с ул.“Янко Славчев“.

Временна организация на движението е въведена и поради ремонтните дейности на ул. „Мара Тасева“ в кв. „Аспарухово“. Остава затворено едното платно за движение по бул. „Народни будители“, в посока център-Аспарухово, от ул. „Чонгора“ до кръстовището с ул. „Мара Тасева“.

Въведено е изменение по направленията от и към центъра на Аспарухово и движението ще се осъществява двупосочно в едното платно. Улица „Мара Тасева“ е затворена, като движението ще бъде пренасочвано по бул. „Народни будители“, който ще бъде отворен след строителството на кръгово кръстовище. 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама