Мартин Карбовски: Само майката на убиеца на Милен ви е на устата. А бащата къде е?

22.04.2020 / 12:00 8

Мартин Карбовски, Фейсбук

"Майката на убиеца на Милен, пак майката на убиеца, майката, та майката.
Бащата къде е? Как пък не се сетихме да питаме за Бащата. Сирак ли е?
Бащата го няма, затова затова лошо ще ни стигне.
Убихме бащата, хвана го липсата, жените възпитават ли добри мъже, а? А?"

 б.ред. Бащата на Кристиан е Асен Николов, собственик на пекарна и ресторант в София и бивш кандидат за депутат от листата на НДСВ. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
kris (преди 4 години)
Рейтинг: 345178 | Одобрение: 55968
Факторът баща е много по-важен от майката, когато момчетата възмъжават....Момчето подражава на баща си и се учи от неговите постъпки, освен от приятелите си на улицата и в училище....Майките глезят момчетата в повечето случаи, а и не могат да обяснят накои "по-такива"въпроси за другия пол, които момчето научава от улицата и често в по-мръснишкия им вид.....Все пак да спорим няма смисъл, тъй като темата е доста обширна и противоречива......Има човеци, има и говеда и не очакваме под дивата джанка да намерим ябълка...Подкрепям Кака.....обществото не бива да бъде снизходително към този арогантен дрисльо, убил човек, незачитайки нормите и законите на това общество....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
3
0
kaka (преди 4 години)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
Вие съвсем се изумихте! Каква майка,какъв баща той да не  е пеленаче или малолетен.Или това ще е начин за оправдание? Той е МЪЖ на 22г. и носи отговорност за делата и постъпките си.На неговите години бяхме излезли от армията и имахме семейства и се грижехме за децата и родителите си. А заглавията трябва да са: ,,Друсан мъж рецедивист зад волана убива невинен човек".ТОВА Е!!! 
0
0
Голям праз (преди 4 години)
Рейтинг: 35719 | Одобрение: 5984
Тука ЗАЛИЧИТЕЛЯТ продължава да трие коментари. За разлика от артистите, няма да получиш "Оскар" или "Златен лъв" за ролята си на антиинформатор!!!!
0
0
пери (преди 4 години)
Рейтинг: 222 | Одобрение: 2
Зависи, има Mайки и майки,както и Бащи и бащи, а децата според мен носят съответния ген независимо от възпитанието от един или двама родители, а държавата трябва да поема възпитението на всички и то там -  в царството на училищната скамейка със знанията,изучаваната литература и открояване на доброто от злото в нея,което неибежно остава в главата на възпитаника!
1
0
уйчо (преди 4 години)
Рейтинг: 92318 | Одобрение: 1063
За бащата питайте майката, дано да ви кажеУхиленУхиленУхилен. Евреите признават за евреин само дете, родено от еврейска майка, бащата е донор на семе, който е неизвестен, не е задължително да е съпругът.
0
0
Пипи (преди 4 години)
Рейтинг: 1660 | Одобрение: 45
Е, това е сигурно решение на съда-родителите и на Кристиян и на приятелчето му са разведени и децата са оставени при майките!!!И СЕ ВИЖДА КАК СА ВЪЗПИТАНИ!!!
1
1
masurko (преди 4 години)
Рейтинг: 60 | Одобрение: 0
майката е майка за цял живот, бащата до време
mh
0
0
Ил_62 (преди 4 години)
Рейтинг: 9606 | Одобрение: 1641
Ако знаеш нещо Мартине, кажи.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама