Мая Манолова: Борисов, спри депутатите от ГЕРБ. Правят лобистки закон срещу малкия и среден бизнес

19.03.2020 / 14:28 4

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Мая Манолова се обръща с молба към премиера и я публикува във Фейсбук:

Господин Борисов, депутатите на ГЕРБ подготвят лобистки текстове в Закона за мерките по време на извънредното положение и като председател на ГЕРБ Ви призовавам да ги спрете навреме!

Този закон е „Болен здрав носи” – държавата с целия си ресурс прехвърля тежестта върху малкия и среден бизнес и домакинствата, а облагодетелства силните - партиите, големите бизнеси, икономически силните, концесионерите. В този момент обществото очаква закон, с който държавата да сподели риска с гражданите, а не да го прехвърля изцяло на гърба на обикновените хора. Това ще е мерило, че можете да гарантирате справедливост за хората, както и че наличните бели пари за черни дни, ще стигнат до всеки гражданин, не до приятелския кръг именно в дните на кризата.

В закона няма никакви данъчни, икономически, финансови, социални и осигурителни облекчения и отлагане на плащанията за домакинствата и гражданите, за малките и семейни фирми, за средния бизнес. Това прави среда за задълбочаване на неравенствата, вместо мярка за защита и битово оцеляване на гражданите и бизнеса, създаващи БВП.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
Шопа (преди 1 годинa)
Рейтинг: 6215 | Одобрение: 1230
ТО ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН!!!!!
3
3
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 89394 | Одобрение: 38654
След края на пандемията ковид19 ни чака още по тежка битка с епидемията ГЕРБ, която намали с 2 милиона души България за последните 10 години. 
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik