Мая Манолова: Братя Галеви винаги са помагали не на мен, а на партията на Бойко Борисов

21.11.2019 / 19:53 2

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Кандидатът за кмет на София от последните местни избори Мая Манолова разкри в предаването "Студио Хъ" по телевизия "7/8", че много се надява парламентът да приеме въвеждането на електронното гласуване. По този начин тя смята, че ще бъдат спрени злоупотребите и купуването на гласове, като ще има бъдеще за България.

Тя коментира и обвиненията на опонентите й за връзки с Ванко 1 преди години и подкрепа от братя Галеви.

"Нямам абсолютно нищо с Ванко 1, това беше публично доказано, изяснено, сто пъти договорено. Същото е с братя Галеви, с които нямам никакви отношения. Всъщност, те винаги са помагали на партията на Борисов, бивайки от регион Кюстедил и Дупница. Те са издирвани с червена бюлетина, призовавам го ако знае къде са, да каже. Те бяха пуснати по време на неговото управление, тръгнаха си по живо по здраво от държавата. Отговорих на всичко, което можеше да роди главата на Борисов, и на неговите придворни сайтове. Благодаря на тези 190 хиляди гласоподаватели, които ми повярваха", каза Манолова.

"Това, което смятам да правя, е да продължа борбата и каузата на хората, които ми повярваха. С гражданска платформа, която в момента структурираме с моя екип. Хората имат своите очаквания аз да продължа да им помагам. Като адвокат аз вече работя в моята кантора. Веднъж на две седмици ще имам безплатни посещения. В съда ще плодължим да настояваме да бъдат преброени бюлетините. Аз това мога. Посветих последните 5 години на хората. Застанах с моя екип зад демократични неща, важни и за лявото и за дясното. Засега съм посветена на работата си като адвокат", завърши тя."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Loshiq (преди 6 месеца)
Рейтинг: 5662 | Одобрение: 1337
Този наистина ли си е помислил, че Мая ще си признае в ефир?!?!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама