Мая Манолова: Това бяха най-купените и манипулирани избори

07.04.2021 / 18:55 10

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Следизборната треска коментира в студиото на БТВ Мая Манолова от "Изправи се. Мутри вън":

"Повече Борисов премиер не е възможно. Той не разбра, че депутатите не могат да се отдават на консигнация и под наем, те изпълняват волята на своите избиратели. Съмнявам се, че някой гласува депутатите да бъдат прехвърляни. Те имат собствена свободна воля. Подобни прехвърляния са неприемливи. 

Борисов отново ще ползва констутицията като спасително въже. За Велико Народно събрание има конституционен проект. Няма как без широк обществен дебат. До свикването на следващото ВНС той ще остане премиер. 

Слави Трифонов беше достатъчно ясен. Ще внесем законопроектите. Българските граждани очакват ревизия и проверка за тотално нарушение. Ще предложим комисия по ревизията. На първо място са черните каси на властта. Ще предложим да бъдат подкрепени всички микропредприятия с по 7 000 лева - една депутатска заплата. Да бъдат освободени от дължими осигуровки фирмите. 

Това бяха поредните купени и манипулируеми избори. Правителството на Борисов и ЦИК направиха всичко възможно да саботират машинното глрасуване, вота на българите зад граница, целия хаос с приемането на протоколите, да се поправят, надписват и т.н.

Резултатът от паралелното преброяване за "Изправи се, мутри вън" е много по-висок от този, който беше официално обявен. Ние ще направим пълна съпоставка на тези избори. Но ще предложим промени в Изборния кодекс, назабавна смяна на тази Централна избирателна комисия и на Михаил Константинов като председател на информационно обслужване...", коментира Манолова. 

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
2
Звезди (преди 3 дни)
Рейтинг: 9529 | Одобрение: 1974
"Като си толкова отворен върни парите които ти даде Б.Б. по 50 лв. месечно за ковида на всеки пенсионер...... ТИ МРАЗИШ БОЙКО, ОТКАЖИ ТЕЗИ 600 ЛВ....."  :woot:   Някой да звъни в психиатрията. На Бунак Бою шизофренията е заразна. Разпростира се и върху симпатизантите му. 
Жизнь длинная, земля круглая....
3
4
ПХК (преди 3 дни)
Рейтинг: 1096 | Одобрение: -549
Тъп селянино Звезди. Като си толкова отворен върни парите които ти даде Б.Б. по 50 лв. месечно за ковида на всеки пенсионер или ги дари на Корнелия или БСП. ТИ МРАЗИШ БОЙКО,ОТКАЖИ  ТЕЗИ 600 ЛВ., дай ги на мен. Ще ги приема. Да видим дали ти стиска. Мразиш, но пари не връщаш от опонентите.
4
3
Звезди (преди 4 дни)
Рейтинг: 9529 | Одобрение: 1974
Как се сети, байо?! Ти си джений, чичо! Неземен. Ухилен Тръгнал циганин за дренки, дренки сладки и червенки.....
Жизнь длинная, земля круглая....
3
5
ПХК (преди 4 дни)
Рейтинг: 1096 | Одобрение: -549
Естествено Звезди не разбра иронията. Тогава по добре да си муха с едно крило, отколкото тъп, злобен, прост, изкуфял и малоумен селтак.
3
3
Звезди (преди 4 дни)
Рейтинг: 9529 | Одобрение: 1974
Усмивка  Ти ли ще ми предлагаш и уреждаш на работа бе, клошар слабоумен?  От около 25 години нямам работодател, и не чакам на никого! Като те гледам тебе колко (не) си тъп.... пази Боже! Ухилен Тъп и жалък като муха с едно крило!  
Жизнь длинная, земля круглая....
4
4
ПХК (преди 4 дни)
Рейтинг: 1096 | Одобрение: -549
На този малоумник, пенсионер Звездев ще му  предложа работа. Ще го уредя като ПУТКАнджия в заведението в което работя. Ще подканва минувачите да посетят заведението. За заплатата ще се договорим. Така поне няма да затъпява, като кисне  ден и нощ в петела и ще бъде с нещо полезен, а и ще изкара някой друг лев.
5
4
Звезди (преди 4 дни)
Рейтинг: 9529 | Одобрение: 1974
Пекаря и ПХК  Усмивка  Верно ли нито една партия няма претенции за манипулация на вота? В пещера ли живеете, "добре информираните"? А ако ви кажа, че общо от цялата страна, жалбите вече са над 100 може би? Заповядайте: https://ibb.co/JBtCfN3   :getlost:  Пълно е с протоколи с такова "броене" на принципа 2+2=3. За купения вот да не споменавам, за онези отделно срещу ЦИК - също. 
Жизнь длинная, земля круглая....
3
8
ПХК (преди 4 дни)
Рейтинг: 1096 | Одобрение: -549
Тази аз ще я купя и ще я изкарам на магистралата. Там и е местото.
4
8
пекаря (преди 4 дни)
Рейтинг: 470 | Одобрение: 40
Тази истерична, тотално полудя. Нито една партия няма претенции за манипулирани избори.
ХОРА БЪДЕТЕ УМНИ, ОБИЧАЙТЕ СЕ.
4
4
уйчо (преди 4 дни)
Рейтинг: 33931 | Одобрение: -2614
Ще, ще, ще, ще ...ти се един чеп с тея мигли дет клепаш и..ама дано да ти се сбъдне.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама