Мая Манолова пристигна с влак във Варна! По пътя в импровизираната приемна в купето тя... (снимки)

06.11.2018 / 14:44 8

Снимки: "Петел"

Омбудсманът Мая Манолова пристигна с влак във Варна.

По време на пътуването в импровизираната приемна тя е получила близо 120 жалби от граждани, научи "Петел".

Манолова призна, че това е един от най-вълнуващите моменти в живота й. "Общественият транспорт е добър начин за общуване с хората. Жалко само, че те станаха част от проблема на нашата институция", коментира Манолова.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
възмутен (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не правителството са тъпаци , а вие , дето се радвате на Манолова , че се качила .....на какво? На влак, на автобус! Комплексари сте- какво като се е качила , това унижение ли е ? Вие стадо ли сте , че се возите в мръсните влакове , дето нейната партия съсипа?Защо трябва да се вози на НСО коли? Да не е президент - кой я заплашва и каква толкова дейност има? Да говори празни приказки , защото от нея нищо не зависи.Вика телевизия и се прави на революционер. После ...нищо.И вие , драги зрители и се радвате по комунистически- Дайте другари да дадем- вие ще давате..власт, а аз безплатно ще си я взема и после , като до сега :ще лапам и ще ви забравя.
0
0
Скромно питане (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Добре, нека г-жа Манолова опита и "удобството" на влака. Въпросът е защо не се отказва от автомобил на НСО- било заварено положение. Обикновена, "безбурканена" служебна кола и шофьор с кеф ползват хиляди богоизбрани у нас. Та какво и пречи да ползва кола от Обудсманството, да го наречем така.
5
2
Гласувайте за ГЕП Дебили. (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Браво Мая, живей свободно за разлика от мутрогена, който се стряска и от сянката си скрит зад дебелите бронирани стъкла и полка охранителни. Той вече е пътник... 
7
1
Боко Мазника от БРЕГ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Каракачанов, Симеонов и Сидеров  също с кокоши мозък, какъвто има Смешника Бойко Борисов министър председател на България!!! Каракачанов, Симеонов и Сидеров  са боклук  управленци, какъвто е и Смешника Бойко Борисов!!! България ще бъде управлявана от мафията, както беше и при предишното управление на Смешника Бойко Борисов!!!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
БРАВО НА МАЯ МАНОЛОВА. ТЯ ЩЕ БЪДЕ ПРЕКРАСЕН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ КОЙТО НАИСТИНА ЩЕ РАБОТИ ЗА НАРОДА. ТАКИВА ТРЯБВА ДА СА НАЩЕ ПОЛИТИЦИ, ДА ХОДЯТ НА РАБОТА С ТРАМВАЯ, ВЛАКА , АВТОБУСА КАКТО Е В БЕЛИТЕ СКАНДИНАВСКИ СТРАНИ. БРАВО НА МАЯ МАНОЛОВА ! Прочети повече в Blitz.bg: [url=https://www.blitz.bg/politika/v-ranni-zori-maya-manolova-khvana-vlaka-za-varna-i-napravi-vtre-istinska-snimki_news637852.html]https://www.blitz.bg/politika/v-ranni-zori-maya-manolova-khvana-vlaka-za-varna-i-napravi-vtre-istinska-snimki_news637852.html[/url]
5
11
мая (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
пръдна. тръгна, върна, мамя мая 
4
15
Говори Бай Брадър (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Говори Бай Брадър. Майо, кукундрел изперкулясъл, добре дошла в къщата на Бай ти Брадър. Давам ти мисийка. Слушай, бе мисир. Веднага да рганизираш един турбо протест и във Варна. Ма не като софийските, постни  и скучни. Бай брадър иска да види истински турбо фолк протест. Да има кебапе, кюфтета, бира и много  кючеци. Искам миндилите протестъри освен да дудука, да друсат и кючеци  Какви са тези постни протести без скара-бира!?! Аз за какво ви плащам на вас. 
14
3
Blue hills (преди 2 месеца)
Рейтинг: 15504 | Одобрение: 7724
Тия тъпаци от Правителството не направиха нищо друго, освен ПР на Мая.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама