Мая Манолова захапа Диана Найденова: Не ми харесва вашето предаване

11.10.2014 / 09:54 10

Не харесвам предаването ви, защото „вкарвате хората в коловоз“. Това каза пред Диана Найденова по Нова телевизия Мая Манолова. Соцактивистката бе поредният гост в „Карай направо“ – експеримент, който започна с родни политици преди изборния вот като своеобразен различен поглед към поведението и мисленето им.„Ние загубихме част от моралния си авторитет, част от каузата си, за която се борихме“, вметна Найденова, пише блиц.

На въпрос за консултациите за бъдещия кабинет, Манолова каза: „Отиваме в понеделник. Ще бъдем конструктивни. БСП се е държала винаги национално отговорно. Ние сме втора политическа сила. Очевидно хората са решили да дадат възможността за съставяне на правителство на ГЕРБ – на първата политическа сила“.

На въпрос дали БСП би се съгласила на коалиция с ГЕРБ и какви са отстъпките, които соцпартията би направила, Манолова отговори: „Няма как да отстъпим от позицията си цената на тока, за повишаване на доходите, за размразяване на пенсиите и минималната работна заплата. Вече имаме работещи бедни, които получават по 340 лева. Така че доходите на хората са един от основните ангажименти, които сме поели“.
„По-добрият вариант е ляво-дясна коалиция пред едни извънредни избори?“, попита Найденова.


„Мисля, че всички трябва да излезем от тяснопартийните си дрехи. Трябва да се мисли наистина за България – и това не е гола фраза. Трябва да се мисли за хората в България. Не можем да си позволим повече да гоним чуждестранни инвеститори, да замразяваме икономиката“, заяви Манолова. 

Соцактивистката изрази недоволство и от това, че трябва да се придържа към сценария на Найденова, а не може да я разходи из родния й Кюстендил по местата, където тя предлага. 

„Има настроения и енергия сред кюстендилци и затова призовавам хората от ДПС да изтеглят от листата Александър Методиев. Няма как народен представител да бъде отзован заради това, че представители на други партии не го искат“, призова Манолова от името на десетките протестиращи, излезли на градския площад да протестират срещу Бат’Сали.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
sv (преди 6 години)
Рейтинг: 836 | Одобрение: -4
И двете имат остър език
0
1
teodor999 (преди 6 години)
Рейтинг: 7651 | Одобрение: -549
Глупава предаване!!!Съгласен съм с Ива ,че е опасно!
0
1
Cigarata (преди 6 години)
Рейтинг: 2505 | Одобрение: -155
Аз пък се чудя - кой се е съгласил това предаване да е такова? Докато караш, да даваш интервюта. На всички е ясно, че това си е голямо разсейване - какъв е смисъла да се рискува с катастрофа? Като толкова нямат пари за студио или и аз не знам какво, да седнат някъде. Или да са в колата, ако има някаква идея в това, но да не карат. Или да вземат шофьор.
0
1
teodor999 (преди 6 години)
Рейтинг: 7651 | Одобрение: -549
Яко се захапаха тези две дами:)
1
0
krasko (преди 6 години)
Рейтинг: 7725 | Одобрение: 2720
не е космат.....бразилска лента.......
0
1
Варна (преди 6 години)
Рейтинг: 81450 | Одобрение: 37895
Коалици ГЕРБ БСП едва ли ще стане но е за добро да се обединят двете най-големи български партии и да се изхвърли ДПС от властта. Лошото е че Турската импери няма да погледне с добро око на това
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ
0
1
Kasparov (преди 6 години)
Рейтинг: 1061 | Одобрение: 86
Майчето Манолова едно хубаво нещо свърши - вкара мажоритарния вот. А сега усещате ли как лека полека отиваме към коалиция БСП-ГЕРБ, нещо немислимо преди изборите. Всичките 240 депутата и всеки който стои зад тях са готови да дадат мило и драго за да управляват.
"Chess is mental torture." Gary Kasparov
0
2
Варна (преди 6 години)
Рейтинг: 81450 | Одобрение: 37895
Двете са си лика прилика
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама