Майка на две деца от Варна Милена Желева се нуждае спешно от помощ

10.01.2020 / 09:45 0

37-годишната варненка Милена Желева се нуждае от спешно от средства за извършване на изследвания в турска болница, пише novavarna.net.

Тя е майка на две деца – 13-годишната Криса и 17-годишния Пламен, които минават през цялата ѝ болка.

Здравословни проблеми на Милена започват преди десет години с болки в гръбначния стълб, главата и крайниците. През 2012 година е диагностицирана със синдром на Райтер Лерой, но диагнозата е отхвърлена след 4-годишно лечение.

Оперирана е четири пъти заради дискови хернии. През 2018 година получава пареза на двата крака, поради което се придвижва с бастун, и то доста трудно и болезнено.

През 2019 година е диагностицирана с кисти на Тарлов, като американски специалист по заболяването е изразил мнение, че към този момент кистите не са причина за болките и влошеното ѝ състояние.

Консултация с турски неврохирург е установила, че операциите са били безсмислени, тъй като причина за болките не са били дисковите хернии.

След консултация с неврохирурга доц. Зафер Токташ на 14 декември става ясно, че трябва спешно да се направят редица изследвания. Лекарят се съмнява за сериозно неврологично заболяване, а именно – Амиотрофична латерална склероза (АЛС), но за да се докаже, е нужно да се направят поредица от изследвания и да последва спешно лечение.

Спешно трябва да се съберат 3 500 евро за извършване на съответните изследвания в Турция. Необходимо тя да пътува с придружител със самолет поради физическото ѝ състояние, което съответно изисква и още средства.

Все още не е ясно каква ще е точната сума за диагностика и лечение на варненката, но разходите са непосилни за нея и семейството ѝ.

затва се обръщам към вас с най-искрен апел за съдействие и подкрепа.

Милена моли за съдействи и подкрепа и благодари на всеки един, който я подкрепя и ще я подкрепи в трудния момент.

В момента единственият начин, по който може да помогнем чрез дарение, е в “Хелпкарма”.

Подадени са документи за откриване на дарителска сметка, открита е сметка за пейпал, но трябва да бъде издадена картата, предстоят разговори с ДМС, за да може да бъде започната кампания, както и поставянето на далителски кутии в цялата страна, написа близка на Милена във Facebook.

Тя моли всички, които имат желание да поставят дарителски кутии в подкрепа на Мими, да напишат лично съобщение във фейсбук страницата “Да помогнем на Мими”.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама