Майка от Варна: Пиян удари бебето ми в рейса, защото плачеше! Всички българи седяха безучастно по седалките, но ми помогнаха 2 момчета и жена от...

17.02.2019 / 13:29 27

За фрапиращ случай на агресия срещу 2-годишно детенце и момиче във варненски автобус съобщи Varna24.bg.

Случаят е от 15 февруари по линия №12 във Варна. Около 16.30 часа млада майка пътува с детето си и своя приятелка в посока "Аспарухово". Около района на "Проектанска" агресивен мъж във видимо нетрезво състояние налита с юмруци и обиди на детето, защото плачело, а след това и на момичето, което пътува с майката, защото се опитало да ги защити. Пътниците в автобуса гледали безучастно как възрастният мъж нанася тежки удари върху детето и момичето. Майката се обажда на тел. 112, за да потърси помощ от полицията. Единствено жена и две момчета от ромски произход се намесват, за да помогнат на двете млади жени и детето. Ето и коментарът на майката Теодора Николова, изпратен до Varna24.bg. Публикуваме го без редакторска намеса:

"Уникално болно общество сте, народеее .... Днес следобед /15.02/ аз, приятелката ми и 2-годишният ми син бяхме нападнати в Градския транспорт ... От пиян около 60- годишен господин.. Детето ми бе ударено с юмрук в главата, защото плачело и вдигало шум в автобуса. След удара последваха думите: "Тъпо малко копеле, ако не млъкнеш, ща убия".

Последва и зверски побой над приятелката ми, която стана да ни помогне ... Шофьорът си кара, кондукторката гледа сеир, цял автобус хора мълчите като п...и и гледат как бият две жени и две годишно дете...Не ви ли е срам? А иначе плюете всички - ромите, циганите били мангали и тем подобни!!! 

Цял автобус, пълен с българи си стоят по седалките и гледат как синът ми пищи, а в това време пияният мъж налага приятелката ми в главата. Добре, че имаше две момчета и една жена от ромски произход, които единствено скочиха, извадиха мен и сина ми и дръпнаха вилнеещия господин от приятелката ми.

Искам този коментар да стигне до хората, които ми помогнаха, за да им благодаря от цялото си сърце. А на онези, които стояха и гледаха безучастно ще кажа - вие не сте хора, а мърши! 

Видя се кой е човечен в случая! Не е до произхода на човека. Нашия прекрасен български народ дори започна да роптае срещу това, че полицията каза да не се отварят вратите, докато дойдат служителите на реда. 

Шофьорът ми каза, че закъснявал с 15 минути и заради нас щял още повече да закъснее. Провели сме от мухата - слон. Също чух и следните думи от жена с дете: 

"Ще пореве малко и ще му мине. Не ми се чака тука да идва полиция, а ако задържат автобуса трябва да давам пак 1 лв. за билет".

Ето какво представляваме в днешно време хората. Болно общество с болни амбиции ... Простотия и изродщина!!!"

Теодора е категорична, че ще съди нападателя, който е задържан след намесата на полицията. Тя споделя, че най-много я е заболяло от обидните думи на мъжа, нарекъл детето й "копеле". 

"Синът ми си има баща и го познава, макар и вече той да не е сред живите. Все още съм в потрес и шок от преживяното и искам този човек да получи заслуженото си, а хората да разберат, че днес е моето дете, но утре може да е тяхното, затова е редно да реагират човешки и съпричастно в такава ситуация", допълни Теодора."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
15
1
Сашо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1595 | Одобрение: 985
Баси трагедията е станала държавата ни. Искрено съжалявам за случилото се, имам син на същата възраст и ако някой се държи така, такъв бой ще му тегля. Направо не вярвам, че сме станали толкова коравосърдечни и всеки гледа само себе си. Наистина си заслужаваме и управляващите, и кретенията около нас.
8
0
fox81 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1885 | Одобрение: 480
Снйапер: 1. По кафенета не ходя, защото бачкам на две работи, имам две деца, съпруга и уча висше. 2. Нямам никаква регистрация в полицията, нямам криминално досие. 3. Агресията си я изкарвам в спортна зала. 4. За толкова години съм се били на улицата най- много 30 пъти, като след 18г. възраст до сега съм се бил: а) Веднъж ме нападнаха с цел грабеж- не се оставих (бях във форма) б) Веднъж един кретен нападна (непознато за мен) дете (4-5г. възраст) на детска площадка, аз и още двама други непознати извършихме граждански арест, ударих го точно един път и ме беше срам после! в) В края на 2017 зад спирката на колхозен пазар три мангусти нападнаха непознато за мен момче и му оказах помощ Я, аз не съм бил квартален батка, за 20г. съм се бил на улицата има- няма три пъти, останалото е в спортната зала, където е и правилният начин и място да си покажеш уменията, всичко останало е крайно неизбежно. Тези, които се млатят като идиоти по улицата, рядко ходят да тренират бойни спортове, обикновено са фитнес манЯци (манияци) напомпани с химикали. Децата ми тренират джудо и са много спокойни, след тренировки направо припадат, не ми се налага да крещя като луд за да си легнат. Малко хора осъзнават, че мястото на децата е на вън, да тренират, така израстват по- спокойни и психически стабилни. Ако мога да избягам от боя, правя го, дори противника ми да е видимо по- слаб от мен, почнеш ли да се биеш, паднал си му на нивото, ти вече си загубил житейския смисъл! Има много философия в бойните спортове, но кой да знае. Вие, г-н Снайпер, виждал ли сте някога снайпер, че се пишете така? Или сте снайпер само в CS?
Винаги верни!
67
2
чака-рака (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5177 | Одобрение: 1372
и ко шифьора не спира автобуса и не вика полиция ?? безработен веднага той е длъжностно лице там и отговаря за всичко 
32
4
Снайпер (преди 1 годинa)
Рейтинг: 7617 | Одобрение: 3897
Фокс, тъй като те чета ми са струва че си обикновен квартален тип дет се чуди с кой да се сбие и после да се хвали в кафенето. такива като теб които си търсят с кой да се бият според категорията и цвета на кожата за нищо не ставате. Не съди за хората според килограмите и цвета на кожата им защото някой ден ще разбереш че всички всички са едни и същи, но най-големите боклуци си мислят че са нещо повече от другите само, защото майка им и баща им така са им казвали като са били деца. има истински добри хора които са цигани и големи боклуци българи, както и обратното. 
33
4
fox81 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1885 | Одобрение: 480
Пак ми направи впечатление от подобни форумни мишки като Снайпера, как миналата седмица жена се мъчи да си качи количката с близнаци в автобуса и всички гледаха тъпо и чакаха тя да се измъчи и да го стори. Минах през половината автобус, че да и помогна на непознатата жена, през цялото това време нареждах как в автобуса няма хора, ни мъже ни жени! Никой не си и помисли да ми забие поне половин шамар, че да млъкна. Аз съм с нормално телосложение, не като по филмите. Ей такива, като Снайпера, същите.
Винаги верни!
20
6
fox81 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1885 | Одобрение: 480
Снайпер, точно защото такива дето само пишат по форумите като мен, имах аркада на веждата миналата година. Защото такива, като теб гледаха безучастно как три мангусти бият младо момче зад спирката на 14 номер, и аз без да говоря вкарах един бокс в главата на единия, не се наложи да повтарям, втория го ритнах във врата, третия ми отоври аркада. Него полицаите го пребиха. Не ме е страх, ако искаш можеш да ме пробваш, бия се в категория 78кг. Заповядай!
Винаги верни!
39
6
12321 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 10475 | Одобрение: 3560
Браво на циганите... Дано само това да не е поръчкова статия...
38
5
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 35132 | Одобрение: 13897
Майката е много права. Снайпер също. 
45
10
Снайпер (преди 1 годинa)
Рейтинг: 7617 | Одобрение: 3897
фокс, такива като тебе първи наакват гащите като видят че става напечено, иначе на приказки по форумите сте наследници по права линия на хан Аспарух.
9
56
fox81 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1885 | Одобрение: 480
Ако майката е циганка и аз щях да помогна... на пияния :–) Ако е българка е срамна реакцията на всички в автобуса.
Винаги верни!
85
10
Снайпер (преди 1 годинa)
Рейтинг: 7617 | Одобрение: 3897
така е. 99 % от българите са зли комплексирани и безучастни същества, които гледат да не си създават излишни проблеми. на улицата ако умираш от 10 българина 9 ще те подминат защото бързат по работа.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама