Майка от Варна разказа във "Фейсбук": Набиха и унижиха сина ми след училище! Надявам се побойникът да бъде намерен и наказан

16.05.2018 / 12:50 5

Разтревожена майка публикува неприятна история, свързана с нейния син, на личната си страница във фейсбук.

Кремена Сотирова разкри, че 14-годишното й момче е било обиждано и блъскано от друг ученик в неговото училище на спирка в града. След агресията синът на г-жа Сотирова се страхува да ходи на училище.

Поместваме това, което написа Кремена Сотирова в своя профил във фейсбук, без редакторска намеса:

„Пише ви майка, чието дете днес 15.05.2018 г. на прибиране от училище е било унижавано и блъскано от друг ученик. Случката е станало около 19:00 ч. - 19:30 ч. на спирка "Армейска" в гр. Варна. Синът ми на 14 г. в VIII Г клас е бил с друг съученик от училище ПГИ "Иван Богоров".

Докато чакат автобуса, при тях идва ученик от същото училище и започва да крещи, обижда и да блъска детето ми. Съученикът, с който е бил от VIII Б клас, е гледал безучастно. Извършителят е неизвестен, но синът ми го е виждал в същото училище и с униформата на училището.

Изплашен е, треперещ и плачещ.

Страхува се отново да отиде на училище. Той е тих, плах, скромен и дори и през ум не ми минава, че би предизвикал някой. Класната и училищният психолог са уведомени. В недоумение съм дали училищните власти биха разрешили случая. Неизвестен е, но не е от хиляден град, а от 100-200 деца от горецитираното училище.

Детето ми се страхува утре да не бъде пребит (по негови думи). Но "утре" може да е той, а може и да е друго безпомощно дете. Надявам се случката да не потъне в архивите и да няма само прах в очите ни, че нещо се прави по въпроса от някоя инситуция. Дано има положително разрешаване на казуса без потърпевши. Благодаря Ви!”

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
1
Nexus (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Срещу такива комплексирани агресори има едно изпитано лекарство - причаквате го след училище и бой, бой....нека да види дали е хубаво. Действа.
6
3
Инчхай (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И какво е станало с въпросното копеленце?
13
0
Кремена Сотирова (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Сърдечно благодаря на Директора и училищните власти, които реагираха бързо и професионално на подаденият от мен сигнал и извършителят беше открит!
6
1
e pa (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
zapishete go da trenira ne6to boino da gi duni malkite mutri daite mu boks moks nesh da staa maj , 4e go nabiqt 2-3 pati ama posle , 4e gi reje s noja kakto v meden rudnik stava MORTAL KOMBATA
18
0
психиатър (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Доказано е, че по-агресивните деца, а и по-агресивните възрастни, обикновени са били подложени на тормоз вкъщи, понякога и сексуален. Като отидат в училище и си избиват комплексите върху нормалните деца.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама