Майка призова да дезинфекцирате колите си срещу Ковид 19

25.03.2020 / 12:15 4

Независимо от това, колко често и дълго си миете ръцете, бактериите въпреки всичко се разпространяват по всичките видове повърхности, включително и по дрехите. 

По време на епидемията от коронавирус хората може да забравят за хигиената на други вещи, като предметите, които ги заобикалят, пише Блиц. 

А една жена им припомни, откъде идва опасността. 

С какво стана прочут в социалните мрежи нейният пост. 

Жената сподели потресаващи снимки на последствията от това, че ние забравяне да обработваме с дезинфектанти автомобилите си, докато COVID-19 продължава да се разпространява по целия свят.

Във  Facebook анонимната потребителка сподели снимка на екрана с резултатите от изтриването с мокра кърпичка на волана на автомобила на своя мъж в групата "Съвети и препоръки за почистване".

Жената е написала коментара "В случай, че не сте помислили за вашата кола", който е съпроводен от мръсната мокра кърпичка на фона на волана на колата. 

В съобщението ѝ се казва: "На фона на безумието с COVID-19 реших да почистя волана. Мих го сами преди месец. А сега вижте какво стана". 

Жената също е помолила останалите собственици на автомобили да си вземат по една мокра кърпичка, да нанесат на нея дезинфектант и да почистят волана на колата си. 

"Публикувайте своите резултати под този пост. Мога да споря с вас, че ще се удивите", добавя тя. 

Как реагираха потребителите? Тази снимка, безусловно, разтърси мнозина в интернет. 

"Не съм убеден, че искам да знам", пише един. 

Друг коментира: "Това е лошо, трябва колата да се чисти всяка седмица". Трети добавя: "А какво ще кажете да си мием ръцете по-често?".

Четвърти пък отбелязва: "Редовно го чистя, той събира много мръсотия и микроби". 

Скептик на свой ред отбелязва, че чернилката по кърпичката може да е от покритието на волана, а не мръсотия. Потребителят отбелязва: "Това, вероятно, има резон, защото мокрите кърпички разрушават покритието на кожата". 

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
gugutka (преди 10 месеца)
Рейтинг: 49904 | Одобрение: 22099
Добре, че е корона вирусът, че да започнат да се къпят не само в Неделя, мият ръцете и да си чистят колите. Тази жена да не работи в ДАПа? Баси мизерията.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
0
2
MrBean (преди 10 месеца)
Рейтинг: 47621 | Одобрение: 7156
Много са ефикасни кърпичките за отстраняване на грим....
0
3
уйчо (преди 10 месеца)
Рейтинг: 29702 | Одобрение: -2098
Майко, майкоооо! Мокрите кърпички не дезинфекцират, а отстраняват чисто механична мръсотия, каквато явно доста си събрала, че и се хвалиш! Или си мислиш, че това на снимките, които си изпратила, са бацили и корони! Е най - лошото при такива хигиенни навици е, че си се ръкувала с неизвестен брой хора, след ползване на тоалетната!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама