Майка разряза училищната униформа на 7-годишната си дъщеричка и се натъкна на изключително гнусна находка

02.03.2018 / 01:58 1

Британка реши да провери защо от ученическата униформата на дъщеря й се носи неприятна миризма и остана потресена от това, което откри, когато я разряза.

31-годишната британка Натали Къркууд била силно притеснена от неприятния мирис, който се разнася от полата на 7-годишната София и решила да я разпори. След като разрязала плата, с ужас забелязала, че вътре е зашита мъртва мишка. 

„Почувствах истинско отвращение, когато открих мишката в полата. Дъщеря ми е обличала полата много пъти. Какво ще стане, ако това се отрази на нейното здраве?”, попита разтревожената родителка.
Натали Къркууд купила полата през есента на миналата година.Тя вече се е обърнала към продавача с питане как мъртвата мишка се е озовала в дрехата на момиченцето й, пише Блиц.
„Казаха да занеса полата и мишката в магазина. Аз възразих и им отговорих, че заради неприятната миризма, не искам да качвам мъртвото животно в колата си. Тогава ми обещаха да изпратят куриер, но той още не е дошъл. Мишката и полата продължават да си стоят в чанта до вратата”, разказва възмутената  майка.
 

След като историята на Натали Къркууд станала публично достояние, от Asda обещали да проведат разследване. "Започнахме щателно разследване на това как мишката е попаднала в полата, произведена миналото лято”, заявяват от компанията. 
 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
ВАРНА ДНЕС (преди 6 години)
Рейтинг: 560 | Одобрение: 20
ужас! как е възможно това?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама