Майката на Атанаска: Антон Тъпака уби малката Алекс, дъщеря ми е невинна

20.01.2015 / 12:01 2

Антон Петров -Тъпака е убиецът на малката Алекс от Поморие. Това каза току-що в съдебна зала Светлана Димитрова, майка на обвиняемата Атанаска. Още вчера тя предупреди, че днес ще разкрие нейната истина за случая.

Преди няколко минути започна разпитът на Светлана, която шокира залата. Пред съдия Георги Пепеляшев тя извади снимка на млад мъж, на видима възраст - 30-35 години, посочи го за убиец на 8-годишното момиченце, съобщава "Флагман".

Светлана чертае сценарий в стил холивудски трилър. Според нея Антон е убил Алекс заради имотни измами в Свети Влас, в които е замесен баща й Веселин Тодоров-Германеца.

Нервите на Ивелина Тодорова, майката на Алекс, не издържаха. Тя подложи на кръстосан разпит Светлана Димитрова. Според нея версията е абсурдна. Всички доказателства сочели, че Атанаска е убийцата на 8-годишното момиченце. Ивелина се запита дали самата Светлана не е замесена в убийството. Заради това я пита подробно къде и с кого е била на 10 и 11 април и има ли ключ за кооперацията, където е открито тялото на Александра. Светлана твърди, че има алиби. Това били децата на другата й дъщеря Северина - на 6 и 2,5 години. В нощта на изчезването на Алекс тя ги гледала. Оставила ги да спят в леглата си в 20 часа, посочи тя пред съдия Пепеляшев.

По-късно днес ще бъде разпитана Северина Димитрова и вече бившият й съпруг Веселин Тошев.

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
5
Мода Стил (преди 9 години)
Рейтинг: 1461 | Одобрение: -729

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама