Майката на изчезналия Ларс до всички варненци: Моля ви, помогнете да намеря безценното си детенце! Давам 10 000 евро!

17.12.2014 / 14:51 4

Отчаяната жена предлага и награда от 10 000 евро за всеки, който помогне

Моля Ви, моля всеки от Вас, който знае макар и мъничка частица информация, която ще помогне да намеря сина си, да я сподели с нас. Аз съм майката на Ларс. Той е моят Божи дар и откакто го няма, няма живот за мен. Това написа майката на изчезналия още през лятото във Варна Ларс – Сандра Митанг в отворено писмо, изпратено до всички български медии и граждани на страната.

28-годишният Ларс изчезна от варненското летище на 8 юли т.г. Въпреки усилията на полицията и всички издирвателни мероприятия, които бяха предприети от страна на Международна детективска агенция „Гютик”, младият мъж все още е в неизвестност.

„В навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово, Ви приканваме да проявите за пореден път съпричастност към съдбата на Ларс и болката на майка му, пише в отвореното писмо.

„Здравейте уважаеми българи! Обръщам се така към Вас, защото за всичките безкрайни 160 дни и нощи, нито един от Вас не злоупотреби с голямата трагедия, която сполетя мен и детето ми. Моля Ви, моля всеки от Вас, който знае макар и мъничка частица информация, която ще помогне да намеря сина си, да я сподели с нас. Аз съм майката на Ларс. Той е моят Божи дар и откакто го няма, няма живот за мен. И знам, че така ще бъде до края на дните ми, ако не направя всичко за неговите здраве, живот и щастие. За това Ви умолявам, да ми помогнете. Искам да споделя с Вас, че той има психиатрични проблеми и е много вероятно в момента даже да не знае кой е и къде се намира. Моля Ви от цялото си сърце и душа да откликнете на молбата ми! Знам, че Господ ще възнагради всеки от Вас, помогнал ни в този труден момент!“, горещо моли Сандра.

Жената разпространи снимки на Ларс и вероятния му външен вид, изработен с фоторобот, предвид изминалото време и вероятния му начин на живот. Отчаяната майка предлага и награда от 10 000 евро на човека или хората, които помогнат да открие нейното безценно детенце.

Тел. за 24-часова връзка 0888 61 43 72

 

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
4
bosh (преди 9 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
Ама янке, как може да си толкова гениална? Нали това е едно от първите нещя, което са направили разследващите?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама