Мъж от Белослав опита да прикрие престъпление с диплома менте, но сметките му излязоха криви

09.10.2018 / 15:23 0

Снимка: Булфото  

За документно престъпление – ползване на фалшива диплома за завършено образование, Районен съд - Варна наложи наказание „пробация” на 29-годишен мъж от Белослав.

В продължение на 8 месеца 29-годишният мъж ще трябва да изпълнява две пробационни мерки – задължителна регистрация по настоящ адрес с периодичност 2 пъти седмично и провеждане на задължителни срещи с пробационни служители.

Той се призна за виновен, че в периода от 13 декември 2016 г до 16 август миналата година, в условия на продължавано престъпление, пред служители на сектор “Пътна полиция” при ОД на МВР-Варна, съзнателно се ползвал от неистински официален документ - свидетелство за завършено средно образование.

Представяната дипломата била на името на подсъдимия, с посочен издател – Професионалната гимназия по туризъм във Варна. За самото съставяне на неистинския документ от подсъдимия не може да се търси наказателна отговорност.

Наказанието беше наложено по силата на постигнато в съдебна зала споразумение. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама