Медикъл Караджъ посреща отново неврохирурга доц. д-р Токташ за безплатни консултации на български пациенти

06.02.2019 / 13:09 0

Както през 2018, така и през 2019 г. ние, Медикъл Караджъ продължаваме своята инициатива да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината. Един от нашите първи гост специалисти за 2019 г. ще бъде добре познатия на много от вас световно известния неврохирург доц. д-р Токташ. Той ще ни гостува в рамките на два поредни дни 11 и 12 февруари 2019 г. през които ще проведе серия от БЕЗПЛАТНИ консултации за пациенти с мозъчни тумори и гръбначни заболявания. Както и досега консултациите са насочени към пациенти с установени вече заболявания, пациенти нуждаещи се от второ мнение или интересуващи се от лечение в чужбина.

Доц. д-р Токташ е изключително търсен от пациенти от цял свят. Той е сред водещите специалисти в Турция за лечение на тумор в мозъка и операция на гръбначния стълб. Специалистът по мозъчна и нервна хирургия доц. д-р Зафер Оркун Токташ завършва мединцинския факултет в Университет „Улудаг“. Специализира в областта на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „Мармара“ и продължава своето академично развитие в областта на Микроневрохирургията. Доц. д-р Токташ е преподавател в Университет „Бахчешехир“ и особено активно набляга в областта на гръбначната хирургия. В работата си той използва последните технологични възможности за лечение на лумбална и цервикална дискова херния, тумори на гръбначния стълб и гръбначния мозък, сколиоза, Малоформация на Киари и други заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък. Работейки в Медикал Парк Гьозтепе, (където разполагат с Center of Excellence за лечение на сколиоза), той развива и прецизира иновативния си подход за лечение и диагноза на тумори с помощта на най-съвременната в световен мащаб медицинска апаратура.

Всички нуждаещи се от консултация или второ мнение български пациенти ще могат да си запишат предварително час за безплатна консултация със специалиста. Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Зафер Оркун Токташ в София на 11 и 12 февруари 2019 г. трябва да се запишат предварително на:

На място те ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

 

*публикация

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама