Медици апелират: Дами, прегледайте се за рак на гърдата

10.10.2018 / 09:00 0

Жените да не отлагат, да си обърнат внимание и да се прегледат за рак на гърдата, апелират медици. Опитът на лекари от Аджибадем Сити Клиник Варна показва, че коварната болест се открива у различни пациентки без значение от възраст и фамилна обремененост. Единственият начин карциномът да бъде излекуван е ранното му откриване.

 

Октомври е международният месец за повишаване на информираността за рак на гърдата. Лечебните заведения от веригата Acibadem Healthcare Group започнаха кампания под надслов „Всичко започва с едно докосване“, която ще върви през целия месец. Целта е повече жени да си обърнат внимание и да се прегледат. Това трябва да става веднъж годишно, а за дами, в чието семейство вече е имало болни – на 6 месеца.

 

Аджибадем Сити Клиник във Варна дава 35% пакетна отстъпка за изследване и консулт с хирург. Жените до 40 г., които подлежат на ехография на млечни жлези, могат да си направят изследването и прием при мамолог за 59 лв. Мамография и консулт с мамолог за дамите над 40 г. е 67 лв. Медицинският център разполага с дигитален мамограф и екип от квалифицирани специалисти с опит в диагностиката на рака на гърдата. Намалението е за платените услуги в пакет. Приемите се правят със записване на час на тел. 0700 33 900 и 0892 20 20 80.

 

В Аджибадем Сити Клиник Варна прием има и един от малкото специалисти у нас по онкопластична хирургия на гърда д-р Вълкан Иванов. Мамологът има богат опит от практиката си във Великобритания с минимално травматично лечение на карцинома на гърдата и възможности за реконструкция.

 

Дамите имат възможност да се погрижат за здравето си и в съботни дни, когато в медицинския център във Варна работят лаборатория, извършват се мамографии и ехографии, приемни часове имат хирург-мамолог, ендокринолог, уролог, невролог.

 


 

www.acibademcityclinic.bg

 

 

*реклама

 

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама