Медицинска лаборатория „ЛИНА” ще участва в изложението „Вселена Здраве” в град Варна

13.10.2019 / 08:49 0

Медицинска лаборатория „ЛИНА” ще вземе участие в изложението „Вселена Здраве”, което ще се проведе тази събота и неделя (12-ти и 13-ти октомври) в Делта Планет Мол, град Варна.

На щанд №6 посетителите ще могат да получат информация за месечните профилактични кампании на лабораторията, да зададат въпроси за изследвания, които им предстоят, както и да се консултират безплатно с лекари от специалностите „Клинична лаборатория” и „Микробиология”.

Консултациите ще се извършват по график:

  • 12.10.2019 (събота) - 11:00 - 14:00 - д-р Теменуга Янева, специалист „Микробиология”

  • 12.10.2019 (събота) - 14:00 - 17:00 - д-р Надя Ковачева, специализант  "Клинична лаборатория"

  • 13.10.2019 (неделя) - 11:00 - 14:00 - доц. д-р Калинка  Божкова, дм, специалист "Микробиология"

  • 13.10.2019 (неделя ) - 11:00 - 17:00 - д-р Надя Ковачева, специализант  "Клинична лаборатория"

От тях могат да се възползват хора от всички възрасти – родители с деца, пациенти с хронични заболявания, бременни жени или жени, планиращи бременност, както и активно спортуващи и такива, спазващи хранителен режим. За всички, които са се консултирали с лекар от „ЛИНА”, ще има специални подаръци.

Повече за лабораторията

ЛИНА” е една от най-големите медицински лаборатории в страната. За 20 години от своето основаване тя се е превърнала в символ на качество и професионализъм.

В лаборатория „ЛИНА” работи опитен екип от специалисти, чието мото е: „Ние измерваме Вашето здраве”. Социалната мисия на лабораторията е да насърчи скрининга на най-разпространените заболявания. Затова вече пет години провежда месечни профилактични кампании.

Повече за профилактичните кампании, както и за всичко, свързано с изследванията, от които се нуждаете, можете да научите на щанд N6, на който ще Ви очаква екипът на „ЛИНА”.

Повече за изложението „Вселена Здраве”

„Вселена Здраве” е изложение, което представя продукти, услуги, технологии и практики от всички сфери, свързани с човешкото здраве. Събитието цели да придаде стойност към информирания избор на всяка личност в стремежа да опази, поддържа и възстановява своето здраве, като по този начин се радва на пълноценен и щастлив живот.

 

* публикация

 


 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тукПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама