Медсестра обижда дете в ясла - Родителите направиха таен запис

04.11.2019 / 22:17 3

Пореден скандален таен запис издаде кошмарното ежедневие на децата в българска ясла. Този път заведението е столично, а от Столична община ще направят проверка по подадения сигнал, предаде bTV.

Записът е направен от родители, притеснени от промени в поведението на дъщеря си, която посещава яслена група към детска градина. Момиченцето е около 2-годишно и все още не може да говори, но от истеричните пристъпи станало ясно, че е преживяло насилие.

Родителите поставили записващо устройство в играчката ѝ. Така те чули не само поредицата от шамари, но и обидите на медицинска сестра по заместване към децата, които ѝ били поверени.

Чува се как жената "инструктира" деца "да си затварят устата" и ги обижда на "мръсници" и "животни".

„Млъкни, бе! Млъкни, бе! Млъкни, бе! Затвори си тъпата уста, бе! Затвори си тъпата уста, бе! Затвори си я, бе! Затвори си я, бе!”, се чува на записа.

"Какво искаш! Какво искаш! Мръсницо! Животно мръсно!”, крещяла сестрата.

Родителите останали в шок след чутото и потърсили отговор от персонала в детското заведение.

Галина Христова, директор на ДГ 27 "Детска китка", е съобщила, че служителката е признала за случилото се и обяснила поведението си с преумора. Пред репортери обаче същата е заявила, че не чувства вина.

Предстои да се реши какво ще бъде наказанието ѝ, а родителите настояват същата повече да няма право да работи с деца.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
8
snaipstall (преди 4 години)
Рейтинг: 4843 | Одобрение: 1568
Ще бие детето ми лиииии???? Баааааа.......значи до тогава няма да е яла истинки "бахур". Че и на съд отива мамицата и изпаткала.........
13
11
Пипи (преди 4 години)
Рейтинг: 1660 | Одобрение: 45
Ами те затова не искат камери!Мика Стоичкова каза ,че по всяко време може да види какво прави детето й!А тук защо не ?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама