Меркел и Тереза Мей направиха уникален гаф по време на срещата на НАТО

11.07.2018 / 22:08 2

Канцлерът на Германия и премиерът на Великсобритания се сблъскаха с проблем, от който всички жени биха изпаднали в истерия - пристигнаха на едно от мероприятията в еднакви дрехи. 

Модните предпочитания на Мей и Меркел и друг път са били сходни, но този път - направо еднакви, видя Блиц.

По време на пристигането на държавните глави журналисти обърнаха внимание, че Меркел и Мей се появили със синьо сако в еднакъв оттенък, който се нарича "кралско синьо".Меркел ще се срещне по-късно с Тереза Мей и може би идентичната цветна гама ще повлияе добре на резултатите от преговорите, коментират журналисти, отразяващи срещата на НАТО.

Тереза Мей бе избрала и съответните украшения към тоалета си. Тя допълва своя монотонен син костюм с класическа огърлица от перли, а изпод сакото можеше да се види черна блуза, с която съчетаваше черни обувки на висок ток.

Ангела Меркел бе избрала панталони в телесен цвят и бяла блуза и кройката на сакото й се отличаваше от това на Мей. На него се виждаше редица от стегнати копчета, което създаваше впечатление, че сакото не е съвсем по размера на германския канцлер. Колегите на двете дами се направиха, че не забелязват почти еднаквото им облекло и предпочетоха да не говорят за това. 

Медиите не веднъж са коментирали, че Ангела Меркел, независимо от влиянието си в света, остава далече от модата. Простотата и стабилността - може така да се нарече индивидуалния стил, който е изключително популярен в Германия и възприет от Меркел. 

Тя винаги съблюдава този дрескод - костюм с панталони, по-дълго сако с V-образно деколте и три копчета.

Единственото, в което си позволява волности, е цветът на сакото - от ярко червен, до салатено зелен. Панталоните обаче си остават в сдържан цвят - бежов, черен или сив. Понякога тя обува обувки в цвета на сакото, но никога височината им не надвишава 5 см на тока.

Така стоят нещата при Меркел. Нейната опонентка Тереза Мей, обаче, неведнъж е обвинявана в прекалена любов към луксозните вещи и то в условията, когато Англия се раздира от икономическа криза. 

Също, както Меркел, и Тереза Мей не се притеснява да се появи втори път с една и съща дреха. Например точно това синьо сако тя облече по време на съвместната пресконференция с японския президент Шиндзо Абе на 31 юли 2017 година.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
1
Елиън (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Като видиш какви тюфлеци управляват света т.е. правят се, че управляват и ти е ясно защо всичко е една повърня! А тия двете кокошки трябва да се махат вече - и двете са толкова противни!
2
4
нема смисъл (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Къде ги видяхте,че са еднакви бре Ухилен
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама