Мерят с дрон температурата на хората от махалите в Бургас

20.03.2020 / 15:10 1

Температурата на жителите в ромските махали в Бургас ще бъде измервана с дрон, оборудван с термокамера. Това реши на заседанието си Общинският кризисен щаб, съобщи кметът на града Димитър Николов, цитиран от БГНЕС.


Полицейски коли непрекъснато обикалят най-голямата ромска махала в квартал „Комлука“, за да следят за спазването на мерките срещу разпространението на COVID-19.

В града вече е забрането ползването на всички кафе автомати и вевдинг машини. На 17 места в града са поставени мобилни мивки с течаща вода и дезинфектанти.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Варна (преди 1 седмица)
Рейтинг: 71696 | Одобрение: 35796
не знам дали има болни в махалите, но много от хората които измислят мерките за борбата с короналудостта определено нещо не са в ред вече
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама