Международни наблюдатели са поканени да следят изборите в България

05.08.2022 / 22:56 1

Снимка: Pexels

Международни наблюдатели са поканени да следят изборите в България на 2 октомври, обявиха от Министерството на външните работи.

При проявено желание от международните организации МВнР ще предложи на ЦИК регистрирането на техни представители, съобщава "Факти".

Гарантирането на честни, свободни и демократични избори, съгласно най-високите международни стандарти, е приоритет за Република България, подчертават от Министерството на външните работи.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
4
danx12n (преди 1 седмица)
Рейтинг: 14228 | Одобрение: 3023
С това гласуване само с машини, кой ще провежда изборите? Мадуро ли? 😎 За един демократ питам. Понеже ристьовци и кирчовци много обичат да се правят на демократи и да говорят за демокрация и демократичния свят визирайки западна Европа. 
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама