Миг преди да роди тази жена получи изненадата на живота си от доктора (Видео)

15.12.2014 / 12:30 1

Тази родилка стана известна в САЩ с начина, по-който даде живот на бебето си.

Действието се развива в Йорк, Пенсилвания и е записано на видео.

Джена Кънкейл изпитвала невероятни болки и била буквално на минути от това да даде живот на новородената си дъщеря, когато поиска да й сложат допълнителна упойка.

„Казах, че искам да видя отново анестезиолога, защо болката беше напълно непоносима в този момент“, обяснява Джина.

Но когато медицинската сестра го повикала, пациентката не познала доктора.

Причината за това е, че мъжът зад маската на устата не беше професионален лекар. Това беше редник Джоузеф Кънкейл, съпругът на Джена. Тя беше останала с впечатлението, че той ще пропусне раждането на тяхната дъщеря, защото служи зад граница. Но командирите му поставиха специална мисия – да стигне до болницата преди жена му да роди. Заповедта на командването се оказа сложна за изпълнение, защото първият му полет закъснял. В крайна сметка, Джоузеф пристигнал навреме, за да се преоблече като анестезиолог и да поднесе на съпругата си най-голямата изненада в живота й.
„Ще трябва да забия тази голяма игла, нали разбираш?“, попита той жена си, без тя изобщо да подозира кой стои пред нея. Но беше нужно съвсем малко време, преди Джена да се усети какво всъщност се случва. Така раждането на първата дъщеря на това семейство, Райли Мей, стана наистина незабравимо събитие.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
milko-humata12 (преди 5 години)
Рейтинг: 144 | Одобрение: 34

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама