MiniZaem.bg празнува 9 години и предлага най-изгодните условия на клиентите си

14.02.2020 / 06:00 0

Мини Заем предлага най-добрите условия за кредити на вноски усвоени със срок на изплащане 10, 11 и 12 месец. Това показва кредитния калкулатор на Избирам.бг.

Това е резултат от последователната политика на платформата за онлайн кредити, която през миналата 2019-а три пъти понижи разходите на потребителските кредити, изтеглени от 7 до 24 вноски. Така финансовата институция приложи на практика стремежа си да осигури поносими за потребителите продукти.

Бързите кредити изтеглени за по-дълги срокове са скъпи, но ако все пак Ви се наложи да ги ползвате, изберете  компанията с най-ниски разходи, съветват от MiniZaem.bg.

Компанията, която навършва съвсем 9 години, е интернет платформа за предоставяне на бързи, онлайн кредити на физически лица.

„Основната ни цел е да направим  бързите кредити максимално достъпни, като непрекъснато подобряваме условията им. Стремим се да сме коректни към потребителите ни,  да отговаряме  с разбиране на техните желания и възможности“, обясняват от Мини Заем.

Компанията реално прилага всички принципи на отгoворно онлайн кредитиране. Това означава максимална информираност на потребителя за разходите по заемите, клаузите по договора  и последиците от неизпълнение то му. За всеки се изготвя индивидуална оценка

на кредитоспособността. Тези, които се срвъхзадлъжнели, изпаднали в несъстоятелност и неразбиращи условията на заемите, ще получат отказ.

Тези обаче, които не попадат в горната група, но са затруднени финасово, могат да разчитат на предоговаряне и подобряване на параметрите по кредита си. Намаляването на разходите по кредита задължително е съобразно рисковия профил на кредитоискателя .

Как работи точно работи онлайн платформата? 

Първо трябва да изберете подходящия за Вас  заем.

Предлаганите онлайн кредити са два вида - до заплата  до 700 лв. или кредит на вноски до 3000 лв.

Чрез калкулатора можете да фиксирате точната сума и срок на вашия интернет кредит. С натискането на  бутон  “вземи сега” пред Вас ще се генерира въпросник, който трябва да попълните, както и да отбележете съгласието си с общите условия към договора.

В рамките на 30 минути ще получите отговор чрез текстово съобщение на телефона си. Ако искането Ви за заем е одобрено, получавате и имейл с прикачени документи.

За да влезе в сила договорът е необходимо да го потвърдите, като го подпишете дистанционно.

Парите получавате веднага, независимо дали това ще стане по банков път или в брой на каса на Изи Пей.

Важно е да знаете също, че срокът на кредита до заплата може да се удължава. И той, и кредитът на вноски могат да се рефинасират с по-големи.  За целта трябва да си пуснете искане от личния си профил.

Ако имате възможност да погасите предсрочно кредита си, не е необходимо нищо повече, освен да заявите това от профила си.  Системата преизчислява сумата за връщане и плащате само за периода, в който сте ползвали кредита, без да дължите лихва за останалия период.  Връщането  на  парите става по банков път или на каса в Изи Пей.

Преди да си пуснете искането за малък кредит , обмислете внимателно дали се нуждаете от него и дали нямате  възможност да ползвате кредит от банка с по-ниски разходи. Бързите  кредити са полезна услуга, когато се използва разумно, предупреждават от Мини Заем.

Всички възможности за бързите онлайн кредити с най-добри условия можете да видите на  www.minizaem.bg.

 

* публикация

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама