php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Министър Кирилов във война с журналист: Ще чакам мъдрото действие на Провидението!

02.12.2019 / 15:47 6

Правосъдният министър Данаил Кирилов направи хаплив коментар по адрес на анализатора Стойко Тонев, известен като д-р Тони Филипов. Поводът е анализ със заглавие: От страх човек побягва, от срам не може.

"Не знаех...пропуснал съм надменните патетични оплаквания на автор с псевдоним д-р Тони Филипов, натрапващ себе си като неоспорим анализатор от най-висш ред, единствен обективен познавач и изследовател на политическата и правната ни реалност. Признавам, не ми е бил интересен с арогантно презрителното пристрастно и деформирано крещене за възхищение, или заради усърдието да припечели нещо от омраза и празни спекулации. Не съм разбрал цели 12 дни за неговото ревностно озлобление ....", пише във фейсбук Кирилов.

Той споделя, че днес в Южния парк колега му е показал анализът на д-р Тони Филипов с думите: Защити се, моля те! Правосъдният министър обаче отказва да се защитава с хора, които не са му равни.

"Те не калят мен, калят собствените си противни и алчни мутри. Ще чакам мъдрото действие на Провидението!
Няма да ги съдя за обезщетение, нито за обида и клевета! Няма да диря парите им или да искам да им се приложи наказание .... те искат Вашето възхищение, нека да им дадем ПРЕЗРЕНИЕ !", категориче е Кирилов.

"А съденето би било много лесно при тази безразборна маса от измислици и “грешки” , защото протоколът от цитираното заседание е публичен и всеки от Вас може да го свери: “синтактичният анализ на морфемите” е изказване на .... г-жа Марчева и не е адресирано към любимата им Дишева, а думите ми за тайминга са “да запълнят тайминга на протестите”. Друго е нали, да запълниш и да заплатиш!?

Няма да разоръжавам тяхното озлобление, нека се опиянят достатъчно и добре от него. А като им дойде махмурлукът, да не посягат към шкембе чорбата , защото ще се окажат с измамни очаквания и желания за черпака и за карантията", пише още министърът на правосъдието.

 

Бел.ред. Правописът е запазен в оригинал, както е публикуван във фейсбукПроверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
6
Sand (преди 1 годинa)
Рейтинг: 13800 | Одобрение: 4635
Този мизерник ,явно е счита за безсмъртен ,ама що не попита Цецо Тъпото как е положението долу при раята ? 
4
2
чака-рака (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5178 | Одобрение: 1373
господ мрази грозни и неудачници..в случаят на тоя плъх ударът ще е двоен 
6
2
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 210793 | Одобрение: 17968
Всички знаем, че преди Кирилов да стане министър, си е оставил ямурлука и овчарската гега в килера.....И подкрепям Филипов, който казва : "Ако глупостта е стока, Кирилов ще завърти търговия на едро....." Точно в десятката.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
6
2
12321 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 21495 | Одобрение: 5570
Маелеее, тоз наистина мяза на гъз...
4
1
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43366 | Одобрение: 6511
Барни Ръбала се е опитал да каже нещо.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik