Миролюба Бенатова: Петьо Еврото от "Осемте Джуджета" преди 10 години се прочу с мероприятието срещу Николай Цонев

26.06.2020 / 09:24 3

Кадър Фейсбук и БТВ 

Скандалното журналистическо разследване "Осемте Джуджета" предизвика гробовно мълчание във властта, но коментарите и въпросите към властта се трупат с всеки изминал час.

Ето какво пише Миролюба Бенатова за главния "герой" в разследването Петьо Еврото.

"Ако се чудите кой е Петьо Еврото, онзи "скъпчията" от ресторанта на джуджетата, това е този, който преди 10 години се прочу с мероприятието срещу бившия военен министър Николай Цонев. Няколко съдебни състава записват в решенията си, че Еврото е бил активната страна в корупционната схема", написа във Фейсбук журналистката Миролюба Бенатова във Фейсбук.

"Но от МВР го наградиха с кортик за храброст (по Цветаново време), а ВСС го пенсионира, за да вземе 18 заплати, вместо да му образува дисциплинарна проверка по куп причини. Същият този ********* е с магически изчезнала проба за алкохол, която от 1.2 промила се топи до 0.2. Защото е онзи, който прави всичко, което му кажат. И ще го държат докато диша. Защото така всичките схеми опират до него. И никога няма да се стигне по-далеч.
Тук прикачвам едно старо появяване на Еврото по тв, за да придобиете представа кой е бушонът на каппо ди тутти капи.", уточнява Бенатова. 

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Кака Слонка (преди 3 години)
Рейтинг: 21779 | Одобрение: 939
На всички е ясно, че това са хора под крилото на Боко, съществували са години наред благодарение на Боко, държбали са се нагло. И в един момент БоЕко решава да чисти, и всички почват да пищят, ама такак е като си давате дупетата, идва момент когато ще ви го мушнат 
ВСЕКИ КОЙТО МИ ДИСЛАЙКНЕ КОМЕНТАР МАЙКА МУ ДА УМРЕ ДО 2 ДНИ И ДА АКО ИМА ДЕТЕ ДА ГО ПОГРЕБЕ ДО 3 ДНИ!!!
3
0
Варна (преди 3 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
заради такива мутромилиционери България изчезва и нормалните хора бягат. То му личи отвсякъде какво представлява. Напълно безполезно вредно за обществото същество
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
4
1
Blue hills (преди 3 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
Брутално нагъл, ама какво да е, след като е с протекцията на престъпната организация, наречена прокуратура.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама