Миролюба Бенатова: Тестват ли се всички и каква е реалната смъртност от коронавирус и на какво се базират данните в света?

26.03.2020 / 14:47 2

Журналистката Милорюба Бенатова зададе серия от въпроси на фейсбук страницата си. Те са свързани с общия брой на досега прегледаните за коронавирус и пусна линк към статия в "Wall Street Journal", която допуска версията, че е възможно цифрите за смъртност от коронавирус всъщност да са доста завишени.

Ето какво пише тя:

"По колко теста на ден се правят? Тестват ли се всички пристигнали от чужбина и техните контактни лица? Колко са тестваните от началото на кризата досега? Колко теста от тези, на които Щабът вярва, са налични? Колко са необходими?
Каква е реалната смъртност и на какво се базират изводите (в света)?
https://www.wsj.com/articles/is-the-coronavirus-as-deadly-as-they-say-11585088464".

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
4
Варна (преди 2 седмици)
Рейтинг: 71937 | Одобрение: 35667
Мислех, че само България може да вярва на Пунта Мара, но явно и по света е така 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
1
3
kaka (преди 2 седмици)
Рейтинг: 9598 | Одобрение: 2098
Никой нищо не знае,пълно затъмнение уж има разузнаване, военно разузнаване и всякакъв тип изследователи и разузнавачи и не могат да разгадаят тази загадка.Великите американци и руснаци за един ден /по филмите им/,предотвратяват глобални войни и зарази, а сега целия свят е в колапс от един пиклив грипен вирус.Къде отидоха милиардите наляти във военни и научно технически специалисти които се справят с тези проблеми-нима всичко е лъжа и прах в учите и ушите на хората.От никъде не сме защитени ,явно не само цар бройко лъже и маже.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама