Миролюба Бенатова: Управляващите пак се направиха, че ситуацията не съществува, но животът е по-голям драматург от тях

06.03.2020 / 09:42 1

Властта подцени ситуацията с медицинските сестри в парламента и днешният телевизионен екшън е анамнеза на безпомощността и високомерието на управляващите. Това написа Миролюба Бенатова като коментар за ситуацията с екстремния протест на Бойка Анастасова.

В публикация във Фейсбук Бенатова допълва:

"Къде е МВР, къде са членовете на комисията по здравеопазването, къде са психолозите от Института по психология на МВР?! Цяла нощ бездействие. Не е сериозно първият и основен преговарящ с жената на перваза да е журналист и то на живо. Ситуацията не се е състояла тази сутрин, за да е непредвидимо какво ще се случи.

Допълвам. Сега разбирам, че имало трима психолози. Ако те са дали съвета с гасенето на лампите и гоненето из коридорите на Партийния дом, не знам какво да кажа. Психолозите, водили най-много и успешни преговори, отдавна не работят в института по психология на МВР, така че явно и там има кадрови проблем."

"Показателно е за управляващите. Опитали са се да се направят, че ситуацията не съществува. С идеята, че те като не я коментират, темата ще си умре. Но не винаги става така, дори и при най-голям контрол над медиите. Животът е по-голям драматург.", допълва Бенатова

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Варна (преди 1 месец)
Рейтинг: 71746 | Одобрение: 35636
Много отдавна държавата работи единствено и само за собствените си интереси, а не за тези на гражданите, които й плащат заплатите. Всичко е обърнато тук в името на интереса на властта.
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама