Мис България отваря ферма през лятото

05.01.2015 / 01:49 4

Разширяване на броя телета, които отглежда в село Габровница, Монтана – това си пожелава за новата година Мис България 2014 Симона Евгениева. Със съдружника й са кандидатствали по две програми за подпомагане на млади фермери, като от първата очакват субсидия от 4000 лв.

„За нея трябвада докажем, че се грижим адекватно за животнитече ги храним качествено и живеят в прилични условия.  Ако спечелим финансиране по втората програма, ще закупим още телета и директно можем да отворим ферма в края на лятото”, обясни за „Монитор” хубавицата.

Празниците тя изкара с приятели у дома в Монтана. Направила питка за софрата, а върху късметите в баницата наложила вето на „любов” и „бебе”. „Хубави неща са, но сега не са приоритет. Изтеглих „кола” и наистина в София се прибрах с ново возило”, казва Симона. На 13 януари със сестра й заминават за седмица в Дубай. Екскурзията е закъснял подарък за 20-те години, които чукнаха ден преди Симона да спечели заветната корона. В страната на черното злато и вечното лято близначките са планирали барбекю и сафари в пустинята, отскок до най-високата сграда в света Бурж Ал Араб и Палмовия остров. След почивката Евгениева ще поеме и първия си ангажимент като Мис България – снимки за календар, който ще се продава благотворително. Във фотосесията ще участват и призьорки от предходни години.„Най-странното нещо, което чух за себе си след победата, е,че съм гримиран мъж от ЯкимовоПриятелите ми ми помогнаха да преодолея хейтърските коментари”, усмихва се студентката по стопанско управление.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
0
kris (преди 5 години)
Рейтинг: 127485 | Одобрение: -1820
воловете ще оценят високо желанието на миската да ги дои.....
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
3
4
Nik (преди 5 години)
Рейтинг: 650 | Одобрение: 165
тя и без това прилича на краварка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама