Мис "Национален отбор по баскетбол" Александра Богданска облече булчинската рокля (снимки)

25.02.2014 / 17:23 0

В началото на февруари Александра Богданска беше забелязана да мери булчинска рокля в бутика на "Романтика фешън". Жълта медия веднага написа, че Мис "Национален отбор по баскетбол" се готви за сватба със своя любим баскетболист на "Академик" (Благоевград) Никола Трайков. Александра се запознала с Никола покрай изявите си като Мис "Национален отбор по баскетбол" миналата година и от тогава насам са неразделни.


Слуховете за женитбата обаче се оказаха неверни. 
"Ха-ха отдавна не съм чела нещо толкова смешно за себе си. Аз току що навърших 20 години и последното, за което мисля, е женитба. Студентка съм първа година и образованието ми е главен приоритет. Освен това не мога да се омъжвам докато нося короната на Мис "Национален отбор". Подписала съм договор с РАРА АВИС, а Маги (Вълчанова) е много стриктна по отношение на спазване на клаузите му", смее се Александра.


Всъщност причината, поради която Александра беше забелязана в булчинки рокли, е новия брой на списание "Сватбен Каталог 2014" за март-април. За този каталог Александра позира в рокли на "Romantika Fashion", "Arety", "Марина-Радина" и др.


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама