Митко Щерев изригна: Стига хвалби за Крисия

07.01.2015 / 22:41 3

Не очаквах Крисия да се представи добре на "Евровизия", защото на галаконцерта тя изпя първия куплет на песента си сериозно фалшиво. Това е недопустимо, когато става въпрос за фестивал от такъв ранг.

Това коментира пред "Галерия" композиторът Митко Щерев. За мен тя има сериозни данни за една обещаваща кариера на поп певица, но засега всичко е в ръцете на бъдещето й, допълбва той.По думите му, лично той е слушал още поне пет толкова талантливи деца, които обаче нямали достъп до телевизията, за да станат толкова популярни колкото нея.

Смятам, че шумотевицата около Крисия е излишна. Има голяма вероятност всичко това да й навреди, казва още известният композитор. И мотивира думите си: "Годините минават бързо и когато Крисия стане на 16, ще се сблъска с проблема, наречен "музикален шоубизнес за професионалисти". Тогава тя няма да е вече сладкото момиченце, на което всичко се прощава, и ще трябва да се бори за собственото си оцеляване в поп музиката. Дано да има някой, който да й повярва и да застане зад нея както в морален, така и във финансов план", пише блиц.

"И тя и семейството й трябва да са наясно, че поп музика и кино се правят с много пари", отсича още Щерев.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
3
Kasparov (преди 9 години)
Рейтинг: 1061 | Одобрение: 86
Всичко се прави с много пари, за да се изкарат още повече пари. Стига с тези пари!
"Chess is mental torture." Gary Kasparov

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама