Митьо Очите спретна страшен скандал в спецсъда заради щерка си, укротиха го с...

17.03.2019 / 21:08 4

Димитър Желязков-Митьо Очите и стрелецът му Георги Иванчев бяха глобени с по 50 лв. в съда за неприемливо поведение в съдебната зала. Това стана на последното заседание на делото “4 you”, водено срещу Божидар Кузманов-Божо Кравата и групата му.
Повод за скандала стана дъщерята на Очите Станислава Желязкова, която бе свидетел на заседанието в Специализирания наказателен съд, пише "Флагман". Тя бе разпитана за стрелбата в ресторанта “4 you” в Слънчев бряг на 8 юни 2016 г., когато баща й бе тежко ранен. Макар че не е пряк очевидец на събитията, прокурорът я попита какво знае за патакламата.

Станислава Желязкова обясни, че приятелят й Велислав е бил в заведението и според него стрелецът по татко й е бил Георги Иванчев. „Каза, че този е стрелял по баща ми”, обяви Станислава и посочи с пръст към Иванчев. В този момент подсъдимият направи подигравателна гримаса и каза нещо. Димитър Желязков, който също бе в залата, се ядоса и реагира, като му викна нещо и го нарече с обидна дума, означаваща "задни части".

Митьо Очите изглежда правеше и неприлични жестове към Георги Иванчев, което накара последния да му отговори с още по-звучна псувня.  
Настана безредие в залата, адвокатите се „разфучаха”, а съдията Стоян Тонев трябваше да се намеси. Тонев попита подсъдимия Иванчев - дали той се е обадил първи.

„Аз се обадих, но не съм казал нищо лошо”, оправда се подсъдимият.

Митьо Очите се изсмя, а Георги Иванчев му се изрепчи: „Какво се смееш, бе!”

Съдия Стоян Тонев обяви глоба от 50 лв. за подсъдимия за прекъсване на свидетелката и за губене на процесуално време.

Адвокат Росен Петров обаче пледира към магистрата, че Митьо Очите също е имал недопустимо поведение, понеже казал „ти какво се обаждаш бе, г..”.
Съдията се съобрази с репликата на адвоката, като санкционира и Желязков с 50 лв. за неприемливо поведение.   След това Стоян Тонев поиска от „госпожа Желязкова” да продължи показанията си.

„Госпожица Желязкова съм”, поправи го тя.  Станислава цитира приятеля си Велислав, от когото има бебе на няколко месеца.
„Според Вили те са направили засада на баща ми”, обясни дъщерята на Митьо Очите.

С баща й не разговаряли много по темата. Според нея той нямал и много спомени, но помнел, че именно Георги Иванчев е стрелял по него.

Станислава Желязкова каза и че знаела за някои от членовете на групата на Божо Кравата още преди стрелбата. Това били самият Божидар Кузманов, както и Георги Иванчев, Димитър Николов и Марчо Марков.

Припомняме, че пострадалият Димитър Желязков в момента е в ареста заради обвинение срещу него, че също е ръководител на престъпна група. От друга страна, той е частен обвинител по делото “4 you” и има право да присъства на съдебните заседания.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
петел (преди 4 години)
Рейтинг: 1258 | Одобрение: 518
Дори и малките деца вече разбраха, че Очите е толкова шеф на мафията колкото съм и аз.
7
1
4udovi6teto (преди 4 години)
Рейтинг: 36500 | Одобрение: 9445
Mного си прав, Yann... но това е положението. Горките момчета, сега откъде ще ги намерят тия 50 кинта, че да си платят глобите? И този съдебен цирк що не се предава по телевизията, щяхме поне да гледаме нещо съществено, а не скапани турски сериали. Ухилен
Валери Станков

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама