Младеж от Игнатиево си изгуби книжката. Когато подаде документи за нова го споходи неочаквана новина

24.10.2016 / 15:19 5

През 2008 г. подсъдимият К. С. карал шофьорски курс и след като положил успешно теоретичен и практически изпит, на 23 септември същата година пред служител на сектор “Пътна полиция” при ОД на МВР - Варна, подал комплект документи за получаване на шофьорска книжка.

Към заявлението той представил пред служителя на гишето свидетелство за завършено основно образование и приложил собственоръчно заверено за вярност копие от него.

Дипломата била с посочен издател СОУ “Елин Пелин” – Варна и възоснова на нея му било издадено свидетелство за управление на МПС с валидност до 2018 г.  Няколко години по-късно подсъдимият обявил шофьорската си книжка за изгубена и поискал издаване на дубликат.

Последвала проверка по утвърден технологичен ред, която установява, че Стоянов изобщо не е бил ученик във въпросното училище и дирекцията на учебното заведение не е издавала такава диплома.

27-годишният К. Стоянов към датата на извършване на инкриминираното деяние е бил неосъждан. В съдебна зала днес той призна, че  съзнателно се е ползвал от неистинския официален документ, като от него за самото му съставяне не може да бъде търсена наказателна отговорност. По силата на одобрено от съда споразумение той следва в продължение на 6 месеца да изпълнява задължителните пробационни мерки – регистрация по настоящ адрес с периодичност два пъти седмично и срещи с пробационни служители. Съдебният акт е окончателен.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
1
caisa (преди 7 години)
Рейтинг: 8411 | Одобрение: 1931
Само като прочетох че историята започва с младеж от Игнатиево веднага се разбра че е някой мангал
НАЙ-ЗАБАВНИТЕ СЪВРЕМЕННИ ДЕТСКИ СТИХЧЕТА

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама