php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Младеж попита този възрастен мъж защо стои край вентилацията на пицарията! Отговорът му ни остави без думи...

10.03.2015 / 16:34 7


Попитах го „Какво правиш тук , чичо?“, а той ми отговаря:„Нищо лошо няма да направя. Само да си стопля хляба и да ми мирише хубаво.

Минавайки покрай централен софийски ресторант-пицария, виждам просяк с торбичка. Колкото повече приближавам толкова по-ясна ми става картинката. Първо си помислих, че се топли на вентилацията, която издухва топъл въздух и пара.

И това си го мислех, докато не ми се наложи да мина на метър от просяка. Тогава картинката ме шокира… Човекът беше извадил от близкия контейнер стар хляб и стоеше до вентилацията , не за да се топли, а да напоява с парата хляба, който беше изсъхнал. Попитах го „Какво правиш тук , чичо ?“ , а той ми отговаря: „Нищо лошо няма да направя. Само да си стопля хляба и да ми мирише хубаво. Може ли да остана?“ Казах му, че не съм собственик, но ако зависи от мен- няма никакъв проблем. Попитах го дали иска да му купя нещо за вечеря, а отговорът му ме остави с буца в гърлото : “ Как така ще ми купуваш нещо , господине? Аз не съм направил нищо за теб. А който не работи- не трябва да яде!“….

И така , скъпи приятели… Изводът, който сам направих за себе си ,е че просяците в нашата мила Родина са хора с повече морал от много други , които претендират за това.“ – това сподели във Facebook  Кристиян Калчев, станал свидетел на случилото се.

Снимката и разказът на Кристиян събра над 18 000 харесвания и повече от 4 000 споделяния в социалните мрежи. 

Странно как има достатъчно блага за всяко живо същество на планетата ни… Въпросът е, че на някои алчността и липсата на човечност са им в повече, а на други не им достига насъщният.

Истина е ,че тези хора се притесняват дори някой да им подаде храна . Толкова са много и стават все повече.Борба за оцеляване . Колко струва да бъдеш просто човек ?

Снимка: Facebook – Кристиян Калчев

„В света има повече глад за любов и признателност, отколкото за храна.“ Майка Тереза.

TrafficNews.bg

Следете 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!КАК ДА СПЕЧЕЛИТЕ ПАРИ, ДОКАТО ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ! ВИЖТЕ ТУК!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
memom (преди 6 години)
Рейтинг: 3775 | Одобрение: 235
Жалко за всички които са на това положение и които са ни докарали до това.
14
3
Losh (преди 6 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
След като прочетох тази статия : Съжалявам че съм българин и живея в такава държава и тази вечер няма да вечерям в името на мизерията която толкова хора които не я заслужават я изживяват ! ! !
13
0
anonim (преди 6 години)
Рейтинг: 912 | Одобрение: 207
Поучителен отговор!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik